TGS Çalışanından Mektup Var

Bildiğiniz üzere, başta çalışanların sorunları olmak üzere kaza ve kırım konularında iddialı bir haber portalıyız. Mümkün oldukça ve zamanımız elverdiğince, ben ve yazar kadromuzdan havacılık sitesine yakışır yorumlar yapılmakta.Umarız beğeniyorsunuz dur.
İşte yine bir şikayet mektubu…Bu sefer bu şikayet mektubu TGS çalışanından geldi. Bu mektupta, TGS yönetiminin vermiş olduğu sözlerin yerine getirilmediği vurgulanıyor. TGS Yönetiminin dikkatine…
İŞTE O MEKTUP NOKTASINA VİRGÜLÜNE DOKUNMAKSIZIN…
TAV, Çelebi ve Havaş personelinin maaşlarına yapılan iyileştirmenin verilen tüm sözlere ve şeflerin ağzından bilinçli olarak yayılan söylentilere rağmen TGS çalışanlarına yapılmaması şirket içinde hayal kırıklığına yol açtı. Çalışanlar Kasım ayına da zamsız girdi.
Kalifiye ve yetişmiş elemanların akın akın İGA’ya geçmesini önlemek için bölüm şeflerinin ağzından “Kasım ayında maaşlara zam yapılacak, yılbaşında ikinci bir zam gelecek, ikramiyeler de senede 4 defaya çıkarılacak” söylentisini yayan TGS yönetimi, Kasım ayında da personelin maaşına zam yapmamayı sürdürdü. Artan döviz kuru ve yükselen enflasyon karşısında maaşı günden güne eriyen TGS’nin uçak altı, harekat ve yolcu hizmetleri memuru başta olmak üzere tüm çalışan kadrosu ay sonunu nasıl getireceğini kara kara düşünmeyi sürdürüyor. Çalışanlara zam ile alakalı herhangi bir bilgilendirme yapılmış olmadığı için tam bir bilinmezlik hâkim.
ARABA TAMİR EDECEK PERSONEL YOK!
Daha cazip maaş teklif ettiği için Havaş ve Çelebi’nin yanı sıra TGS’den de İGA’ya geçişler devam ediyor. Pushback aracı kullanan makinistler ve harekat memurlarının yanı sıra TGS’nin Araç Bakım Müdürlüğü’nde çalışan kalifiye ustaların önemli bir kısmı da İGA’ya transfer olmuş durumda. Öyle ki periyodik bakım için atölyeye alınan bir araba önceden sadece bir günde çıkış yaparken, şimdilerde bu süre 1 haftayı da geçmiş durumda.

Exit mobile version