Temel Kotil'den Ali Genç'e Mesaj

Temel Kotil, 11 yıl THY’de Basın Müşaviri olarak çalışan ve bu gün istifa eden Ali Genç’e bir mesaj gönderdi. Temel Kotil’in Ali Genç’e gönderdiği mesajı aşağıdan okuyabilirsiniz.

Ali Bey İyi Akşamlar,
 
Ben sizlerin göreve başladığınız ilk günü hatırlıyorum. Sizleri bana Mustafa Karalioğlu bey tavsiye etmişti. Daha sonra kendilerine teşekkür etmiştim. Meşhur RJ problemi ile boğuşurken göreve başlamıştınız. Birçok çalışanımız o günleri, daha sonraki yaşamış olduğumuz iletişim krizlerini, hakta Amsterdam kazasının iletişiminin nasıl yapıldığını bilmezler. Ben sizlerin kaza süresince ve sonrasınca yerli ve yabancı basınla nasıl boğuştuğumuzu, aleyhimize olan Star Alliance medya iletişim başkanlığını nasıl lehimize çevirdiğiniz çok iyi hatırlıyorum. Allah bizlere bir daha böyle kazalar göstermesin.
 
Ali bey yönetmiş olduğunuz krizler saymakla bitmez. Tabii ki THY olarak sizleri yalnızca başarılı bir şekilde yönettiğiniz krizlerle hatırlamayacağız, Türkiye’nin tek global markası dediğimiz Türk Hava Yollarının son 11 yıldaki marka yolculuğundaki katkılarınızla da hatırlayacağız.
 
Ali bey yeriniz nasıl doldurulacak bilemiyorum. Sizlere ve ekibinize THY ailesi olarak teşekkür ediyorum. Allah sizlere bundan sonraki çalışma hayatınızda THY deki muazzam başarınızdan daha büyüğünü nasıp etsin.
 
Hoşça Kalın.
 
Temel Kotil, Ph.D.
President & CEO

Exit mobile version