TEI

TEI 39 Yaşında: Türkiye’nin Motor Gururu, Yerli ve Milli Projelere Katkı Sağlamaya Devam Ediyor

Türkiye Motor Sanayii AŞ (TEI), Türkiye’nin öncü havacılık ve savunma sanayi şirketlerinden biri olarak 39. yılını çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutluyor. Şirket, Türkiye’nin ilk milli helikopter motorunu üretmenin yanı sıra dünyanın en çok tercih edilen motor programları için kritik parçalar tedarik ederek ülkemizin savunma ve havacılık alanındaki başarılarına katkı sağlamıştır. Bu önemli dönüm noktasını şirket içi etkinlikler ve hayır işleriyle bir araya gelerek kutlayan TEI, yılların birikimiyle geleceğe umutla bakıyor.

TEI Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Öztürk, yaptığı açıklamada, “Ülkemizin geleceğine yön verecek çalışmalarımızda emeği bulunan tüm arkadaşlarımızı candan tebrik ediyor, başarılarla dolu nice 39 yıllar diliyorum.” dedi. TEI Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmut F. Akşit ise mesajında, “39 yıl önce başladığımız bu yolculuğumuza dünya çapında bir uçak motoru şirketi olarak devam ediyoruz. Ülkemize kazandırdığımız yerli ve milli motorlarımız, TEI çalışanlarının eseridir.” ifadelerini kullandı.

Şirket, sosyal sorumluluk projelerini geleneksel olarak devam ettirerek, doğan bebeklerin ailelerine sevgi bohçaları hediye etti. Türk Kızılay Eskişehir Şubesi aracılığıyla hazırlanan sevgi bohçaları, Eskişehir Şehir Hastanesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi ile Eskişehir L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda doğum yapan annelere dağıtıldı.

Kutlamaların bir parçası olarak düzenlenen “39 Yılı 1 Kelime ile Anlat” etkinliğinde, TEI Yönetim Kurulu üyeleri ve çalışanlar, şirketin 39 yılına dair izlerini bıraktıkları bir anı panosu hazırladılar. Bu duygusal etkinlik, TEI’nin geçmiş başarılarına odaklanmanın yanı sıra gelecekteki hedeflerine de bir bakış sunarak unutulmaz bir anı oluşturdu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir