TECAVÜZCÜ PİLOT HAPSE GİRDİ

Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki Sharjah kentinde bir pilot, Filipinli kadına tecavüz etmekle suçlandı. Tutuklanan pilot görevinden alındı. Khaleej Times gazetesi’nin haberine göre; 36 yaşındaki pilot, Sharjah Ceza Mahkemesinde tecavüz, saldırı ve alkol tüketimi nedeniyle yargılanıyor. Yapılan şikayete sonrasında polis adamın evine kadar kadına eşlik etti ama kapı açılmadı. Suçlu pencereden kaçmaya çalıştı. Tutuklanan pilot o günden beri hapiste.
34 yaşındaki kadının polise yaptığı açıklamaya göre, bir gece kulübünde tanıştılar, kadını eve bırakmayı teklif etti. O da iyi niyetli görüp kabul etti.
Pilot, ayda Dh70.000 (S $ 25,600) kazandığı havayolu şirketinin kutlaması için kulüpte olduğunu söyledi.
Kadın, adamın arkadaşıyla birlikte arabaya bindi.  Evine gitmek yerine, Dubai’den 29 km uzaklıktaki Sharjah’daki eve götürüldü. Kapının önünde pilot kadının telefonunu elinden kaptı ve içeride vereceğini söyledi. İçeri girdiklerinde önce tokat attı sonra da tecavüz etti.
Şahitler arasında, kurbanı şok geçirirken gören bir polis memuru var.
Davalının arkadaşı, çok sarhoş olduğu için arabayı kendisinin sürdüğünü ifade etti. Bina yöneticisi evin darmadağınık olduğunu ve pilotun genelde sarhoş olarak kadınlarla binaya geldiğini söyledi.
Adli tıp raporu, kadının şiddet nedeniyle çürüklerini bulunduğunu belirtti. Ayrıca yapılan test, mağdurun kıyafetlerinde ve vücudundaki DNA’nın sanığa ait olduğunu gösterdi.
 

Exit mobile version