TAV'DAN EN AZ LİSE MEZUNU PERSONEL ALIMI

TAV Havaalanı, yayımladığı ilanda en az lise mezunu personel alımı yapacağını açıkladı. İşte TAV personel alım ilanının detayları ve başvuru ekranı.
TAV Havaalanları tarafından bir personel alım ilanı yayımlandı.
TAV resmi internet sayfası üzerinden yayımlanan personel alım ilanında, Havaalanı bünyesinde istihdam etmek üzere en az lise mezunu personel alımı yapılacağı açıklandı. Alınacak personeller TAV bünyesinde Güvenlik Görevlisi, Satış ve Ödeme Danışmanı, Satış Danışmanı pozisyonlarında istihdam edilecektir. Ayrıca yayımlanan ilanda genel başvuru niteliğinde başvurular alınmakta olup bu kısıma yapılacak başvurularda, bir pozisyonun boşalması durumunda adaylar çağrılacaktır.
Alınacak personellerde aranan genel şartlar şu şekilde açıklandı: Müşterileri güleryüzle karşılama ve uğurlama, ürünler hakkında müşterileri doğru bilgilendirme, müşterilere ihtiyaç duydukları tüm konularda yardımcı olan.
Başvuru Şekli
TAV personel alım ilanına başvurular internet üzerinden yapılacaktır. Başvuru yapacak adayların aşağıdaki bağlantı adresini kopyalayarak yeni sekmede açması ve müracaatını bu şekilde yapması gerekmektedir. Açılan sayfada personel alımının yapıldığı pozisyonlar bulunmaktadır. Her bir pozisyonun detayında o pozisyon için istenen özel şartlar adaylara duyurulmuştur.

AÇIK POZİSYONLAR İÇİN TIKLAYINIZ

 

Exit mobile version