TAV, Tiflis Havalimanı’nda Primeclass Lounge’u Yeniledi

TAV, Tiflis Havalimanı'nda Primeclass Lounge'u Yeniledi

TAV İşletme Hizmetleri, Tiflis Havalimanı’nda Primeclass özel yolcu salonunu genişletti ve Visa Premium Kart sahiplerine hızlı geçiş hizmeti sunmaya başladı.

Kafkasya’da Yatırımlar Sürüyor

TAV İşletme Hizmetleri, Kafkasya bölgesindeki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Yenilenen Tiflis Primeclass Lounge, misafirlerine uçtan uca ayrıcalıklı bir seyahat deneyimi sunuyor.

Kapasite Yüzde 50 Arttı

Tiflis Primeclass Lounge’un kapasitesi yüzde 50 artırıldı ve daha konforlu bir deneyim sunmak için tamamen yenilendi. Lounge, daha geniş oturma kapasitesi, yeni bar alanı, artırılan ekranlar ve şarj üniteleri ile donatıldı.

Yolcu Sayısında Artış Hedefleniyor

Yenilenen Tiflis Primeclass Lounge, geçen yıla göre aylık ortalama 13 bin yolcu ağırlarken, bu rakamın yüzde 50 artışla 25 bine çıkarılması hedefleniyor.

Visa ile İşbirliği Genişliyor

TAV ve Visa arasındaki işbirliği, Üsküp’ten sonra Tiflis’te de genişletildi. Visa Premium Kart sahiplerine özel hızlı geçiş sisteminden bugüne kadar 10 binden fazla yolcu yararlandı.

Hızlı Geçiş Sistemi Yaygınlaşıyor

TAV İşletme Hizmetleri, diğer B2B ve B2C müşterileri için de hızlı geçiş sistemini aktif hale getirmeyi planlıyor. TAV, Gürcistan’da Tiflis ve Batum havalimanlarını işletiyor ve bu yılın ilk beş ayında 1,9 milyon yolcuya hizmet verdi.

Exit mobile version