TAV Havalimanları, Dünya Genelinde En İyi Havalimanları Arasında

TAV Havalimanları, Dünya Genelinde En İyi Havalimanları Arasında

TAV Havalimanları, dünya genelinde yolcular tarafından belirlenen en iyi havalimanları arasında üst sıralarda yer aldı. ACI World Havalimanı Hizmet Kalitesi (ASQ) Ödülleri’nde, TAV Havalimanları tarafından işletilen İzmir Adnan Menderes, Bodrum, Üsküp ve Zagreb havalimanları ödüllerle taçlandı.

İzmir Adnan Menderes Havalimanı, beş farklı kategoride ödül kazanarak dikkat çekti. TAV Havalimanları’nın müşteri deneyimindeki üstün performansı, ASQ programı kapsamında değerlendirilen 30’dan fazla performans göstergesiyle ödüllendirildi. TAV Havalimanları’nın geniş müşteri kitlesine hitap eden hizmet anlayışı, bu ödüllerle bir kez daha kanıtlandı.

Özellikle İzmir Adnan Menderes Havalimanı, 5 farklı kategoride birincilik elde ederek büyük bir başarıya imza attı. Üsküp ve Bodrum havalimanları da kendi kategorilerinde “Avrupa’nın En İyi Havalimanı” seçildi. Zagreb Havalimanı ise “Avrupa’nın En Kolay Havalimanı Yolculuğu” kategorisinde ödül alarak ACI World Mükemmellik Listesi’ne dahil edildi.

ASQ programı, dünya genelinde önde gelen havalimanları arasında müşteri deneyimini ölçmek ve karşılaştırmak amacıyla uygulanan bir programdır. Havalimanları, yolculara uygulanan anketlerle seyahatleri sırasındaki memnuniyet seviyelerini belirleyerek değerlendirilir. 2023 yılında dünya genelindeki havalimanlarından toplam 595 bin anket toplandı ve 170 ASQ ödülü kazanan dünya genelinde 90 havalimanı belirlendi.

TAV Havalimanları’nın elde ettiği bu ödüller, sektördeki mükemmeliyeti ve müşteri memnuniyetine olan bağlılığı vurguluyor. ACI World Havalimanı Ödülleri, 23-26 Eylül 2024 tarihleri arasında ABD’nin Atlanta kentinde gerçekleşecek ACI Customer Experience Global Summit kapsamında düzenlenecek ödül töreninde sahiplerini bulacak.

Exit mobile version