Tatil Burunlarından Geldi

Tatil Burunlarından Geldi
İngiliz tatilci yaşadığı sıkıntı dolu günlerden sonra EasyJet’ i fırçaladı.
Montenegro’da (Karadağ) arkadaşları ile kabus gibi 4 gün yaşayan adam havayolunu yerden yere vuruyor ve empati göstermemekle suçluyor.
Aled Davies, arkadaşları ve 2 çocuğun Tivat Havaalanı’ndan(Karadağ) Manchester’a yapacakları uçuş iptal edildi. Beklenen uçak Dubrovnik’e (Hırvatistan Adriyatik sahili) divert etmişti. Havaalanında tek bir sorumlu yoktu. Telefon, taksi ve ek otel masrafı gibi bir yığın masraf yapmak zorunda kaldılar ve 1500 Pound (6 000 Tl) masrafa girdiler. Kendilerine hiç bilgi verilmemesi ve hiç habersiz uçuş iptali yüzünden havayolunu suçluyorlar. Davies bir marangoz ve yanında çalışanları var, iş gücünden kayba uğradığı için şikayetçi. 2 Çocuk da okullarına gidemediler. Olay her yönü ile kaygı verici ve stresli.
Sonunda grubu ikiye böldüler ve Manchester yerine Gatwick’e yolladılar. Altısı önce Dubrovnik’e uçtu, bir gece kaldı ve oradan uçağa bindi Karadağ’da kalan 5 kişi de ertesi gün gelebildi.
Olay burada da bitmedi.
Havayolu kendilerini Gatwick’e götürdüğü için, Manchester’a taksi ile geldiler. Olaylar İskoç Haber Merkezi’ne ulaştı. Easyjet Tivat’daki kötü hava şartlarından dolayı, Tivat-Manchester seferini yapacak uçağın seferinin iptal edildiğini, uçağın Dubrovnik’e divert etmiş olduğunu doğruluyor. Easyjet’in kontrolü dışında bir olay olduğunu ve özür dilediklerini bildiriyor. Konaklama ve ikram konularında mümkün olan her şeyi en iyi şekilde yaptıklarını, yolcularına SMS yolu ile bilgi verildiğini savunuyor.
Bunun yanısıra, haber merkezinin tesbitine göre; İngiliz tatilciler bir kaos yaşıyor. Fransa’daki grev nedeniyle, British Airways, EasyJet ve Ryanair gibi havayolları pek çok uçuşu iptal etti.

Exit mobile version