TARKİM HANGARINDA HAREKETLİLİK

Bildiğiniz üzere, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantısı olduğu ve yurt dışına kaçtığı iddia edilen iş adamı Faruk Bayındır’ın kurduğu daha sonra eşine devrettiği mühürlenen Tarkim Havacılık’ta bulunan bir uçak ve bir minibüs maliye görevlileri tarafından devlet kayıtlarına geçirilmişti.
Hangarda incelemelerde bulunan görevliler, malzemeleri teker teker tespit ederek kayıtlara işlerken, bir uçak ve bir minibüste devlet kayıtlarına geçirilmişti.
Tespit işlemin ardından hangar maliye ekipleri tarafından mühürlenmiş ve Tarkim’e ait yapılan şikayetler doğrultusunda DHMİ tarafından yapılan soruşturma genişletilmiş hangar ise mühürlenmişti.
Biraz önce Airlinehaber’e gelen bilgilerde, 20 ye yakın aracın ve polislerin Tarkim Hangarına geldiği ve hangar etrafında güvenlik sağlandığı şeklinde. Hangarda hala bilgisayarlar ve çalışanların kişisel eşyaları bulunmakta.
NOT/ DHMİ Başmüdürü Timur Alp Bayrak ile yaptığımız görüşmede, polislerin Tarkim hangarına giriş için kendisini aradıklarını,ancak Tarkim hangarı için Maliye bakanlığınla görüşülmesini ve gereken iznin oradan alınması gerektiği söylenmiş.

Exit mobile version