Tarih Yazmaya Devam Ediyoruz. Hedeflerimizden Vazgeçmeyeceğiz: 101 Yılda Elde Edilen Güç

Tarih Yazmaya Devam Ediyoruz. Hedeflerimizden Vazgeçmeyeceğiz: 101 Yılda Elde Edilen Güç

Değerli Okurlar,

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyeti ilanının üzerinden 101 yıl geçti. Yüzyıllık geçmişimizde savaştan çıkmış yorgun ve fakir bir milleti, yüzbinlerce canını şehit vererek kanıyla sulanmış topraklarda yeniden küllerinden doğuran ve bugünlere taşıyan şanlı bir tarih görürsünüz. En büyük umutsuzlukların, en derin çaresizliklerin karanlığını yırtarak, sırt sırta omuz omuza veren bir millet, yeniden ayağa kalkarak cihana korku salan bir devlet görürsünüz.

Bu kahraman milletin başarı öyküsüne baktığınızda inanç, azim ve güçlü bir kararlılık görürsünüz. Tüm imkansızlıklara rağmen inandığı liderin peşinden ölüme korkusuzca yürüyüşü görürsünüz. Düşmana bile mertçe kurşun sıkan, hainleri kendi ihanetinde boğan azameti görürsünüz. Velhasıl dünyaya meydan okumuş, sınırlarını kanıyla çizmiş bölünmez bir irade görürsünüz.

Geçmişten bugüne bakıldığında yine içimize sızmış, parti olmuş, dernek olmuş, vakıf olmuş, asker olmuş, imam olmuş, darbelerle hain çeteler olmuş, örgütler kurmuş, ekonomik krizlerle banka kurmuş, faiz olmuş, ajan siyasetçi, tetikçi bürokrat olmuş tüm hainlere ve ihanetlere rağmen halen ayakta dimdik bir devlet ve güçlü bir vatan görürsünüz. 

Biz canımızdan vazgeçeriz ama vatanımızdan asla. Siyasette fikrimiz ayrışır, aktörlerimiz değişir ama bayrağımıza ve toprağımıza olan bağımız hiç değişmez. Ahmet gelir, Mehmet gider ama biz burada doğmaya ve burada ölmeye devam ederiz. Hiçbir zaman vatanını terk eden, zulme ve haksızlıklara göz yuman, hainlere el açan bir millet olmadık, olmayacağız da. Hiçbir terör saldırısından ve hiçbir alçak plandan korkmadık korkutamazlar da. Biz hedeflerimizden ne yerde ne de gökte asla vazgeçmeyeceğiz. Atatürk’ün işaret ettiği gibi istikbalimizi göklerde aramaya, milli ve haklı davalarımızdan yılmamaya kararlıyız.

TUSAŞ’a hain terör saldırısı bizi ancak güçlendirir ve alçak planlara karşı daha da bütünleştirir. Biz her konuda kavga etsek, her alanda birbirimizi eleştirsek bile mevzu bahis vatansa gerisi teferruattır. Siyasete ayar vermeye çalışanlar, bizi asla milli hedeflerimizden ve milli davamızdan vazgeçiremez. Bu memleket bugüne dek şehitlerinin ruhuyla dimdik ayakta durdu. Onların korkusuz şehadetleri hepimize inanç ve cesaret verdi. Onların mertebesine erişebilmek onlar gibi onurluca son nefesini vermek isteyen on milyonların yurduyuz.

Ortadoğu’daki yangını bize sıçratmak isteyenler bilsinler ki her şeyin farkındayız. Bizi içine çekmeye çalıştıkları oyunlarda planlarda hepsi çok çok iyi biliniyor. Gün ortasında ülkemizin başkentinde korku ve panik salmaya çalışanlar, bize terör saldırılarıyla mesaj vermeye çalışanlar bilsinler ki dimdik ayaktayız. Ne yaparsanız yapın, kimi salarsanız salın, ülkemizin savunma sanayisindeki başarılarının önüne geçemeyeceksiniz.

Biz ihalarımızı, sihalarımızı ve tüm yerli hava savunma araçlarımızı üretmeye de size korku salmaya da devam edeceğiz. Satın alamayacağınız mühendisler, kandıramayacağınız teknisyenlerle size meydan okumaya devam edeceğiz. Bakmayın öyle siz bizim adaletsizliklere olan sitemimize, bize tüm farklılıklarımıza rağmen ortak bir düşman yeter. Anında herkes bırakır flamalarını ve apoletlerini Kuvayi milliye ruhuyla Yörük Ali EFELER, Kara FATMALAR oluruz. 

Vatanımız uğruna ölen tüm şehitlerimize Allahtan rahmet ve memleketimize sabır, birlik ve beraberlik diliyorum. Bu hain saldırılardan dersini alarak, çok daha güçlenerek çıkacağımıza inanıyorum. Umarım bu acılar bizi silkeler kendimize getirir. Bizi şahsi ikballeri ve küçük hesaplarıyla bölenlere ve küstürenlere ders olur… CUMHURİYETİMİZİN 101. yılı kutlu olsun… 

Exit mobile version