TALPA’nın Pilotlar günü kutlaması coşkuyla kutlandı

Türkiye Havayolu Pilotları Derneği’nin yeni yönetimi ilk yaptığı kutlama gecesine üst düzey yöneticiler ve pilotlardan oluşan yaklaşık 850 kişi katıldı.
Talpa tarafından  hazırlanan gecenin kokteyl kısmında Türk hava Yolları’ndan İlker Aycı açılış konuşmasını yaptı. Ardından yemek salonuna alınan davetlilere TALPA başkanı Kpt. Plt.H.Murat ERSOY konuşmasını yaptı.
Türk Hava Yolları genel müdürü Bilal ekşi ardından söz alarak Tüm havayolu pilotlarının gününü kutladı. SHGM genel müdürü Bahri Kesici nin de katıldığı gecede Talpa’nın ihtiyaç duyulan pilot ihtiyacını karşılamada önemli bir görev üstelendiğini belirtildi. Geceye üst düzey yöneticiler ve pilotlardan oluşan yaklaşık 850 kişi katıldı . Çok neşeli ve seviyeli geçen gecede son olarak sahneye çıkan Selami Şahin’le TALPA üyeleri adeta kendinden geçtiler.
AirlineHaber ekibi olarak TALPA yönetimini bu başarılı organizasyondan dolayı kutluyoruz.
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ 20b76f6b 86c5 4c69 bb1e 97d7533876b9
https://youtu.be/3tssFKW-MuQ
https://youtu.be/9LC0QTJo3XU
https://youtu.be/HPN579LScgk
 

Exit mobile version