TALPA DEMOKRATİK(!) ADAY LİSTESİ

Aşağıdaki liste görüleceği gibi THY Ucuş işletme başkanı Aykut Alpa imzalı bir listedir. İsminin başında Türkiye ile başlayan ve tüm havayolu pilotlarını üye yapabilecek tüzük yapısına sahip TALPA ya aittir.Genel kurul yapılmadan tek bir listenin işveren tarafından kaptanlara yollanması taraflı olmaktır ve de çok yanlıştır. THY de hiç olmaması bir yazışmadır.
Bu bir derneğin işverence teslim alındığını belgesi değilmidir? İşverenin tarafsız kalması gereken bir dernek seçimine müdahil olmak ve o grubun listesini Tüm kaptanlara diyerek yollamak demokratikmidir? TALPA nın web sitesi yokmudur da THY yardımcı(!) olmaktadır.
Bu oyuna ve yeni aday listesinin işveren vekili tarafından adeta listeniz budur buna oy vereceksiniz tarzında lanse edilmesine TALPA yönetim kurulu adayları ve onları seçecek olan üyeleri nasıl cevap verecektir?
Bu şekilde deşifre olan ve desteklenen bir listenin adaylarına karşı bir başka grup liste cıkarabilirmi?  SHA ( Sivil havacılık akademisi) nin yeni koordinatörü Nuri Sakarya kaptan bence TALPA başkanlığına aday olupta listesindeki pilotları yakmamalıdır. Bu seçim bence tek liste ve THY uçuş işletme başkanının sunduğu isimlerden teşekkül edecektir.
 Simdiden hayırlı olsun diyelim.
Liste İçin Tıklayınız

Exit mobile version