tabii ve Türk Hava Yolları İş Birliğiyle Yolculuklarda Yeni Bir Deneyim!

tabii ve Türk Hava Yolları İş Birliğiyle Yolculuklarda Yeni Bir Deneyim!

Türkiye’nin dijital platformu tabii, dünyanın en fazla ülkesine uçan havayolu olan Türk Hava Yolları (THY) ile iş birliği yaparak özel bir anlaşmaya imza attı. Yapılan anlaşma ile tabii’nin öne çıkan orijinal içerikleri, THY’nin uluslararası uçuşlarında izleyicilerle buluşacak. Bu iş birliğiyle birlikte, seyahat edenler THY uçuşlarında tabii’nin seçkin yapımlarını altyazı ve dublaj seçenekleriyle keyifle izleyebilecekler.

İlk etapta İngilizce, İspanyolca, Arapça ve Urduca dil seçenekleri sunulan bu özel içerikler, seyahat edenlere eşsiz bir deneyim sunacak. Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî’nin hayatını anlatan “Mevlânâ”, Türk Hava Kuvvetleri ve savaş pilotlarının hikayesini konu alan “Hür”, eğlenceli oyuncu kadrosuyla dikkat çeken “Organizasyon Bizim İşimiz” ve psikolojik gerilim türünde ünlü isimleri buluşturan “Son Gün” gibi yapımlar, THY yolcularına eşsiz bir eğlence deneyimi sunacak.

tabii’nin Genel Müdürü Mehmed Zahid Sobacı, “Türk Hava Yolları ortaklığı ile, yeni pazarlara yönelik deneyimlerimizi zenginleştiriyoruz. ‘Bizi Birleştiren Hikayeler’ mottosuyla yola çıkan tabii, Türk kültürünü dünya geneline taşıma hedefinde önemli bir adım atmış bulunuyor. Yolcularımız, seyahatleri sırasında tabii’nin zengin içerikleriyle keyifli vakit geçirecekler” dedi.

THY ve tabii iş birliğiyle uçak içi eğlence sistemine eklenen içerikler, Şubat 2024 itibarıyla hizmete sunuldu. tabii’nin geniş içerik yelpazesi arasında yer alan “Yardımcı Oyuncu”, “Kuzgun”, “Aşkımız Yeter”, “Adalet”, “Küçük Dahi İbn-i Sina”, “Eyvah Ramazan Bey”, “Hay Sultan” ve “Kızılelma: Bir Fetih Öyküsü” gibi farklı beğenilere hitap eden tabii orijinal dizileri, Türk Hava Yolları’nın uluslararası uçuşlarını daha da keyifli hale getirecek.

tabii, Mayıs 2023’te yayın hayatına başlamış olup kısa sürede 3,5 milyondan fazla aboneye ulaşarak büyük bir başarı elde etti. Geniş içerik yelpazesiyle dikkat çeken tabii, şimdi Türk Hava Yolları iş birliğiyle uluslararası izleyicilere Türk kültürünü tanıtmaya devam ediyor. Uygulama, iOS ve Android cihazlar üzerinden veya www.tabii.com adresinden ücretsiz olarak erişilebilir.

Bu iş birliği, Türk dizilerini dünya genelinde daha geniş bir izleyici kitlesiyle buluşturarak Türk kültürüne ve sanatına olan ilgiyi artırmayı amaçlıyor. THY’nin geniş uçuş ağı sayesinde, tabii’nin içerikleri dünya genelinde seyahat edenlerle buluşacak ve Türkiye’nin kültürel zenginlikleri daha geniş bir kitleye tanıtılmış olacak.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir