SWAG, Türk Hava Yolları ile stratejik ortaklık kurdu

SWAG, Türk Hava Yolları ile stratejik ortaklık kurdu

Gana Spor Yazarları Derneği (SWAG) Türk Hava Yolları ile stratejik bir ilişki kurdu.

SWAG’ın iki yönetici üyesi Kwabena Yeboah ve Augustine Ohene Bampoe Brenya’nın Cumartesi günü İngiltere’nin Manchester City ve İtalya’nın Inter Milan takımları arasında oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi büyük finali için İstanbul’da olmalarını sağlıyor.

Ortaklığı açıklayan Türk Hava Yolları Gana Genel Müdürü Sayın Aytekin Serbest, tutkulu bir futbol ülkesi olan Gana’nın daha geniş bağlamında spor gazeteciliğinin önemini vurguladı.

“Avrupa’nın en önde gelen Havayolu olarak, stratejik ortak olarak gördüğümüz Spor Gazetecilerine yardım etme sorumluluğumuz var. Bu bağlamda, yaklaşan UEFA Şampiyonlar Ligi için SWAG ile ortaklık kurmaya kararlıyız” dedi.

SWAG Başkanı Kwabena Yeboah da Türk Hava Yolları’na işbirliği için teşekkür etti ve bunun uzun soluklu bir ilişkinin başlangıcı olmasını temenni etti.

Avrupa, Asya, Afrika ve Amerika kıtalarında 340 noktaya tarifeli seferler düzenleyen Türk Hava Yolları, Avrupa’nın en iyi hava yolu şirketi olarak kabul edilmekte ve yolcu destinasyon sayısı bakımından dünyanın en büyük havayolu şirketi konumunda bulunmakta.

©AirlineHaber.com

Not: Haber sitemizde yapılan havacılık haberleri kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Exit mobile version