SunExpress’te önemli atama

SunExpress'te önemli atama

SunExpress, havacılık sektöründeki deneyimiyle tanınan James Harrison’ı İngiltere ve İrlanda Ülke Satış Müdürü olarak atadığını duyurdu. Harrison, bu yeni görevinde, havayolu sektöründeki köklü geçmişini ve kapsamlı bilgi birikimini SunExpress’in stratejik büyüme hedeflerine katkıda bulunmak için kullanacak.

Deneyimli İsim, Yeni Görevine Başladı

Harrison, kariyerinde British Airways, Gulf Air ve son olarak Etihad Airways gibi büyük havayolu şirketlerinde satış ve yönetim alanında önemli görevlerde bulundu. Etihad’da 2015-2021 yılları arasında İngiltere ve İrlanda Genel Müdürü olarak görev yapmış olan Harrison, SunExpress’teki yeni görevinde de İngiltere ve İrlanda’daki GSA Aviareps ile birlikte çalışacak.

Büyümeyi Destekleyecek Stratejik Hamle

SunExpress Satış Başkanı Tobias Bracht, Harrison’ın atamasının, Birleşik Krallık ve İrlanda pazarında şirketin stratejik hedeflerini destekleme açısından kritik bir adım olduğunu belirtti. Bracht, “James, büyümeyi desteklemede ve seyahat endüstrisi ilişkilerimizi geliştirmede hayati bir rol oynayacak,” ifadelerini kullandı.

SunExpress’in Uçuş Ağı Genişliyor

SunExpress, bu yaz İngiltere’deki dokuz havalimanından Türkiye’ye haftada 136 uçuş gerçekleştiriyor. 2025 yılında Glasgow ve Liverpool’dan da yeni seferler başlatmayı planlayan şirket, İrlanda’da ise Dublin’den Antalya’ya haftada üç, İzmir’e ise haftada yedi sefer düzenliyor.

Harrison, “SunExpress’in Birleşik Krallık ve İrlanda’daki büyümesini desteklemek üzere tecrübelerimi aktaracağım için çok heyecanlıyım,” şeklinde açıklama yaptı.

SunExpress’in bu önemli ataması, şirketin iki önemli pazarda büyüme hedeflerini daha da güçlendirecektir.

Exit mobile version