SunExpress’in Uçakları Yolcularını Mağdur Etti!

SunExpress'in Uçakları Yolcularını Mağdur Etti!

SunExpress’e ait Antalya-Gaziantep seferini yapan bir uçak, planlanan kalkış saati olan 13.10’da değil, 22.10’da havalanarak yolcularını 10 saatlik bir rötarla karşı karşıya bıraktı. Bayram nedeniyle yoğunluk yaşanan Antalya Havalimanı’nda, Gaziantepli yolcuların sinir krizleri geçirdiği belirtildi.

Ayrıca, SunExpress’in Frankfurt-Trabzon uçağında da büyük bir rezalet yaşandı. Frankfurt’tan Trabzon’a gitmesi planlanan uçak, yolcularını 2.5 saat bekletti. Ancak uçağa bindirilen yolcular, havalanmadan geri indirildi ve uzun süre havalimanında bekletildi.

Sabah saatlerinde uçuşların yeniden başlaması beklenirken, SunExpress yetkilileri yolculara ne yapacaklarına dair net bilgi vermedi. Yolcular arasında çocuklu ailelerin de bulunduğu belirtilirken, yaşanan rezalete tepki gösterildi.

SunExpress yetkilileri, uzun süren bekleyişin ardından yolculara gönderilen mailde seferin “operasyonel nedenlerle” ertelendiğini belirtti ve yolcularından sabır ve anlayış istedi. Tahmini yeni kalkış tarihi ve saati ise 22 Haziran 2024, saat 12.40 olarak açıklandı.

SunExpress’in yolcularına gönderdiği mail şöyle:

“Sayın Yolcu,

SunExpress XQ1641 FRA-TZX 21-06-2024 sefer sayılı uçuşunuz maalesef operasyonel nedenlerden dolayı ertelenmiştir. Memnuniyetiniz bizim için çok önemlidir ve verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı içtenlikle özür dileriz. Sizi en kısa sürede varış noktanıza ulaştırmak için elimizden geleni yapacağımızdan lütfen emin olunuz.

Tahmini kalkış tarih ve saati 22.06.2024 12:40. Bu süre zarfında yer personelimiz sizinle ilgilenmekten mutluluk duyacak ve sizi bilgilendirmeye devam edecektir. Lütfen en son bilgiler için havalimanındaki ekranları veya sunexpress.com’daki uçuş durumunu kontrol edin

Sabrınız ve SunExpress ile uçmayı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Mürettebatımız sizi yakında uçakta ağırlamayı dört gözle bekliyor.”

Exit mobile version