SunExpress’in Ticari Genel Müdür Yardımcısı Peter Glade, Tui Airline’a Transfer Oluyor

SunExpress’in Ticari Genel Müdür Yardımcısı Peter Glade, Tui Airline’a Transfer Oluyor

SunExpress, sekiz yıldır önemli başarılara imza atan Ticari Genel Müdür Yardımcısı (CCO) Peter Glade ile yollarını ayırıyor. Glade, 1 Kasım itibarıyla Tui Airline bünyesine katılacak. Lufthansa ve Turkish Airlines’ın ortak girişimi olan SunExpress, Glade’in ayrılışıyla önemli bir dönemi geride bırakıyor.

Glade, SunExpress’te görev aldığı süre boyunca ticari stratejilere liderlik ederek, özellikle tatil odaklı uçuş pazarında önemli büyümeler sağladı. Şirketin tatil uçuşları alanındaki rekabetçi konumunu güçlendiren Glade, bu süre zarfında SunExpress’i pazarın önemli oyuncularından biri haline getirdi.

SunExpress öncesinde de kariyerinde önemli başarılara imza atan Peter Glade, Austrian Airlines’ta stratejik yeniden yapılanma sürecinde kilit rol oynadı ve Star Alliance’ın satış ile pazarlama faaliyetlerini yönetti. SunExpress yönetimi, Glade’e yeni görevinde başarılar dilerken, şirketin ticari yapısının ve rekabet gücünün korunmaya devam edeceğini vurguladı.

Peter Glade’ın Tui Airline’daki yeni pozisyonu, tatil uçuşları pazarındaki deneyimi ve liderliği ile bu sektördeki güçlü konumunu daha da pekiştirecek gibi görünüyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir