SunExpress, Tiflis – Antalya uçuşlarına başlıyor

SunExpress

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, Mayıs ayından itibaren Tiflis Uluslararası Havalimanı’nda faaliyet göstermeye başlayacak

United Airports of Georgia tarafından Cuma günü yapılan açıklamada, SunExpress’in 28 Mayıs’tan itibaren Gürcistan’da Tiflis Uluslararası Havalimanı’nda faaliyet göstermeye başlayacağı bildirildi.

Gürcistan’ın ev sahibi ülke olarak tanıtıldığı ITB Berlin uluslararası turizm fuarı çerçevesinde UAG Direktörü Irakli Karkashadze, SunExpress yönetimiyle havayolu operasyonunun son ayrıntılarını görüştü.

Gürcistan havayolu pazarına “yeni bir havayolunun daha” girmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Karkashadze, uçuşlara başlamadan önce SunExpress’in Tiflis’te tur operatörleri ve seyahat acentelerine yönelik bir tanıtım toplantısı düzenleyeceğini ve UAG’nin desteğiyle bilet satışlarının artacağını belirtti.

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, 28 Mayıs’tan itibaren Tiflis ve Antalya arasında uçuşlar sunarken, İzmir ve Türkiye’nin başkenti Ankara’dan uçuşlar 2 Haziran ve 5 Haziran’da başlayacak.

İlk etapta Gürcistan’ın başkenti ile Türkiye’nin üç şehri arasında haftada beş sefer düzenleyecek olan havayolu, Türkiye ve Gürcistan’ın başkentleri arasında haftada bir, İzmir ve Antalya’dan ise her iki yöne haftada iki sefer olmak üzere direkt düzenli uçuşlar gerçekleştirecek.

©AirlineHaber.com

Exit mobile version