SunExpress Arızalı Uçakla İlgili Açıklama Yaptı

SunExpress Arızalı Uçakla İlgili Açıklama Yaptı
2 Eylül 2024 tarihinde SunExpress’in Ercan-İzmir seferini gerçekleştiren XQ843 uçağı, kalkışından kısa bir süre sonra teknik bir arıza yaşadı. Uçak, güvenlik önlemleri kapsamında pistten geri dönerek havalimanına geri döndü. Olayın ardından uçuş, farklı bir uçak ile yeniden planlandı.

SunExpress’ten yapılan açıklamada, “Yolcularımızın bekleme süresince rahatını sağlamak amacıyla yiyecek ve içecek ikramı düzenli olarak sunulmuştur” denildi. SunExpress, yolcuların ve uçuş ekiplerinin emniyetini her zaman öncelikli olarak gördüğünü vurguladı.

Arıza sonrası yolcular, yeni uçuş planlaması için bilgilendirildi. SunExpress yolcuların güvenliğini ve konforunu sağlamak adına gereken tüm tedbirlerin alındığını belirtti.

SunExpress’in Airline Haber Yaptığı Açıklamada;

2 Eylül 2024 tarihinde, SunExpress’in XQ843 sefer sayılı Ercan-İzmir uçuşu, teknik bir arıza nedeniyle pistten geri dönmüş, uçuş farklı bir uçak ile gerçekleştirilmek üzere yeniden planlanmıştır.

Yolcularımızın bekleme süresince rahatını sağlamak amacıyla yiyecek ve içecek ikramı düzenli olarak sunulmuştur. SunExpress olarak, yolcularımızın ve uçuş ekiplerimizin emniyeti her zaman birinci önceliğimizdir.

Exit mobile version