SUNEXPRESS ALMANYA'DA YAŞANAN GREVLER İÇİN UYARIDA BULUNDU

15 Ocak 2019 tarihinde Almanya’nın birçok havalimanlarında gerçekleşecek bir günlük uyarı grevi nedeniyle SunExpress’in söz konusun havalimanlarından olan uçuşları en yakın alternatif havalimanlarından gerçekleşecektir. Sabaha karşı başlayacak grevin 15 Ocak Salı bütün gün sürmesi beklenmektedir.
Aşağıda yer alan SunExpress uçuşlarının grevden etkilenecektir:
XQ 970 İzmir-Frankfurt: Frankfurt Hahn Havalimanı’na planlanmaktadır. Otobüslerle Frankfurt’a transfer gerçekleştirilecektir.
XQ 971 Frankfurt-İzmir: Frankfurt Hahn Havalimanı’ndan planlanmaktadır. Otobüslerle Frankfurt Havalimanı’ndan Frankfurt Hahn Havalimanı’na transfer gerçekleştirilecektir.
XQ 140 Antalya-Frankfurt: Frankfurt Hahn Havalimanı’na planlanmaktadır. Otobüslerle Frankfurt’a transfer gerçekleştirilecektir.
XQ 141 Frankfurt-Antalya: Frankfurt Hahn Havalimanı’ndan planlanmaktadır. Otobüslerle Frankfurt Havalimanı’ndan Frankfurt Hahn Havalimanı’na transfer gerçekleştirilecektir.
XQ 275 Leipzig-Antalya: Gecikme bekleniyor.
XQ 231 Hannover-Antalya: Gecikme bekleniyor.
15 Ocak 2019 Salı, Almanya’daki bazı havalimanlarında yer alacak bu grevden etkilenecek yolcularımızın uçuşlarının olduğu bu havalimanına daha erken gelmelerini önemle rica ediyoruz. SunExpress, grevden etkilenen yolcularımızın, shuttle servisi ile uçuşların gerçekleşeceği en yakın havalimanına transferlerini sağlayacaktır. Grevin yarattığı olumsuzluklar nedeniyle söz konu alternatif havalimanlarında da yaşanacak yoğunluk nedeniyle gecikmeler söz konusu olabilecektir.
15 Ocak 2019 Salı günü, grevden etkilenecek olan havalimanlarında gerçekleşecek bir günlük uyarı grevi sendikanın vereceği karar göre değişiklik gösterebilir, bu nedenle yolcularımızdan, önce uçuşlarımızın olduğu havalimanlarına gelmelerini önemle rica ederiz.
Grevden etkilenen havalimanlarının güncel durumu ile ilgili sizleri, web sitemiz SunExpress.com ve sosyal medya kanallarımız üzerinden sürekli olarak bilgilendireceğiz.
SunExpress’in dışında gerçekleşen bu olaydan etkilenen bütün yolcularımızdan özür dileriz. SunExpress, mevcut şartlar altında yolcularımızın uçuşlarının sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi için bütün gücüyle çalışmaktadır.

Exit mobile version