Star Jets International, Bitcoin Ödemelerini Kabul Ediyor

Star Jets International, şimdi özel jet uçuşları için bitcoin ödemelerini kabul ediyor. Şirket, Advanced Defense Technologies, Inc’in tamamına sahip olduğu bir yan kuruluşu. Star Jets’i kullanan müşteriler, bir Econotimes makalesine göre, bir şirket jetini kullanmanın tüm avantajlarından yararlanıyorlar.
Ayrıca, müşterilerin yurtiçinde ve dünyanın her yerinde kabaca 15.000’den fazla jet kullanabiliyor. Bitcoin işlemlerine izin veren şirket şimdi yeni bir müşteri tabanı ile birlikte şirket için yeni olanaklar yelpazesini açabilir.

Star Jets’in CEO’su Ricky Sitomer, Bitcoin’in yaygın kabul gören bir ödeme yöntemi haline geldiğini ve şirketlerinin bu gelişmeleri yakından takip ettiğini dile getirdi.
Bitcoin gittikçe kabul gören bir ödeme yöntemi haline geliyor ve müşterilerimizin bu değişim aracıyla ödeme yapabilmelerini istiyoruz.
Şirket ayrıca stoklarında “dur işareti” ni kaldırdıklarını açıkladı. Bunu, kısmen şirket adlarını Star Jets International, Inc.’e değiştirerek yapıyorlar.
Bitkocuğu kabul etmenin yanı sıra, bu adımlar şirketin kârlılığını artırmaya ve dijital çağda rekabet gücünü korumaya yönelik görünüyor.

Havacılık ve Bitcoin Kabulü

Genel olarak, havada uçuş ya da ticari uçuş endüstrisinde bitcoini kabul etmeye başlayan pek çok firma yoktu. Yine de bu durum değişiyor gibi görünüyor. Mayıs ayında, Japon havayolları Peach Aviation, sabit para ödemelerini kabul etmeye başladı.

“Geçtiğimiz nisan ayında ülkenin geçtiğimiz Nisan ayında dijital para birimini yasal bir ödeme şekli olarak meşrulaştırdığı için Bitcoin, popülerlik ve ticaret hacmi açısından Japonya’da artıyor. Şimdi Japonya’nın en büyük havayolu sağlayıcılarından biri olan  Peach Aviation Ltd “Artık yolcular firmamızdan bitcoin ile uçak bileti alabilecekler”  “dedi.
Özel jet şirketlerine gelince, Star Jets bit yelpazesini kabul eden az sayıdaki kişiden biri. Onlardan önce, Birleşik Krallık’tan privatefly.com da kabul etmeye başladı. Umarız, daha özel uçuş işletmeleri müşterilerin dijital para birimiyle işlem yapmasına izin verecektir.
 

Exit mobile version