SOLOTÜRK Belçika’da Sahne Aldı: Zorlu Manevralar Hayran Bıraktı

SOLOTÜRK Belçika'da Sahne Aldı: Zorlu Manevralar Hayran Bıraktı

Türk Hava Kuvvetleri’nin ünlü akrobasi timi SOLOTÜRK, Belçika’da düzenlenen uluslararası hava gösterisinde sergilediği performansla büyük beğeni topladı. Sanicole Havacılık Kulübü’nün Hechtel-Eksel kasabasında organize ettiği etkinlikte, SOLOTÜRK’ün F-16 ile yaptığı gösteri izleyicileri büyüledi.

250 Bin Kişi SOLOTÜRK’ü İzledi

Belçika, Almanya, Fransa, Finlandiya, Danimarka, Kanada ve birçok Avrupa ülkesinden katılımcıların yer aldığı hava gösterisine yaklaşık 250 bin kişi katıldı. Türk pilotlar, zorlu ve etkileyici manevralarıyla izleyicilerden alkış toplarken, gösterinin İngilizce ve Flamanca açıklamaları sayesinde izleyiciler akrobasi hareketlerini daha iyi anladı.

Büyük İlgi Gören SOLOTÜRK

Gösteri sırasında seyirciler, SOLOTÜRK’ün yüksek hızda gerçekleştirdiği hareketleri cep telefonlarıyla kaydederken, performansın ardından yüzlerce izleyici Türk pilotlardan imza almak için stand önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

SOLOTÜRK, ayrıca F-16 uçaklarının 50. yıl dönümü onuruna düzenlenen formasyon uçuşuna da katılarak etkinliğe özel bir katkı sundu.

Exit mobile version