featured

Sivil Havacılığın Altın Yılları

Her şey görkemli ve ihtişamlıydı. Kadınlar en şık kıyafetlerini giyiyor, eldiven ve takılarla göz kamaştırıyorlardı. Erkeklerin üzerindeki kıyafetler İtalyan modasından çizgiler taşıyordu. Çocukların kıyafetleri bile özenliydi. Uçuşlarda keyif ve eğlence vardı.
Kabin gürültülüydü belki ama ikramlar muhteşemdi. İnsanlar sıkışık koltuklarda değil rahat bölümlerde bacaklarını uzatarak seyahat ediyorlardı. Sigara içmek için özel loung’lar mevcuttu. Bu varlıklı kesim Londra’dan Avustralya’ya büyük bir meblağ ödüyorlardı. Yıllık ortalama maaşın daha fazlası gibi. Ya kabinler ve kabin memurları? İşte şaşırtıcı resimler.
https://www.youtube.com/watch?v=sHELzkz6Z_8
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ sub buzz 3909 1485291680 8 1Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ sub buzz 3885 1485291384 1Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ sub buzz 24495 1485293353 1

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir