Şiddetli Türbülans! Bacağı Yedi Yerinden Kırdı. Yüklü Miktarda Tazminat Kazandı

Şiddetli Türbülans! Bacağı Yedi Yerinden Kırdı. Yüklü Miktarda Tazminat Kazandı

Atlantik Okyanusu üzerinde tropikal bir dolu fırtınasına giren uçakta, şiddetli türbülans sırasında bacağı yedi yerden kırılan 31 yaşındaki kabin memuru Eden Garrity, altı haneli bir tazminat kazandı. Türbülansın ardından hayalindeki işi bırakmak zorunda kalan Garrity, yaşadığı çileyi anlattı.

31 yaşındaki Eden Garrity, Küba’dan Manchester’a giden Thomas Cook uçağında, uçak Atlantik üzerinde tropikal bir dolu fırtınasına girdiğinde bir el arabasını itiyor ve yolculara hizmet ediyordu. Uçak aniden 500 ft yukarı doğru itildiğinde yere savrulan Garrity, acı içinde yere yapıştı. Olay sırasında altı yolcu, Garrity’yi temizlenmiş bir koltuk sırasına taşıyarak yardım etti. Uçak yedi saat sonra Manchester’a indiğinde Garrity hastaneye kaldırıldı.

Uzun Süreli Tedavi ve Rehabilitasyon

Bayan Garrity, bacağındaki çok sayıda kırık nedeniyle birçok ameliyat ve yoğun rehabilitasyon sürecine girdi. İki ay boyunca yürüyemeyen Garrity, sinir hasarı nedeniyle uzun süre ayakta durmanın acı verici hale geldiğini belirtti.

Kabin Memurunun Yaşadığı Zorluklar

Kazanın ardından Eden Garrity, işini kaybettiği için “acı” ve “kırgın” olduğunu dile getirdi. “Bu dünyadaki en iyi işti ve kişiliğimin bir parçasını kaybetmiş gibi hissediyorum,” diyen Garrity, uçma tutkusunu ve seyahat etmeyi özlediğini ekledi. Kazadan sonra depresyon, TSSB ve anksiyete teşhisi konulan Garrity, yaşadığı zorlukları anlattı.

Tazminat Davası

Thomas Cook şirketi 2020 yılında iflas ettiğinden dolayı, Bayan Garrity tazminat talebini şirketin sigortacıları aracılığıyla yaptı. Sigortacılar sorumluluğu reddetse de, Garrity’ye açıklanmayan altı rakamlı bir tazminat paketi ödemeyi kabul etti.

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ kabin memuru Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ kabin memuru2 Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ kabin memuru3 Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ kabin memuru4

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir