SEFA TOLGA İNAN’IN PAZAR GÜNKÜ YAZISINA HAKSIZ MÜDAHALE…

SEFA TOLGA İNAN'IN PAZAR GÜNKÜ YAZISINA HAKSIZ MÜDAHALE...

AirlineHaber sitemizin Baş Yazarı Sefa Tolga İNAN geçtiğimiz 10 Eylül 2023 Pazar günü yazdığı “THY A.O. ile THY Teknik kıyımına ne zaman son vereceksiniz? Kariyer diye KÂRI-YER bir zihniyetle yıllardır herkesin hakkını yediniz. Mafyatik sistem ne zaman sona erecek.” Başlıklı haftalık köşe yazısına 6 Sulh Ceza Hakimliğine başvurusu nedeniyle erişim yasağı getirildi.

THY A.O da Uçucu personellere yapılan vergi muafiyetinin Teknisyenlerede uygulanması gerektiğini ve yeni yapılan ücret skalalarının yüzlerce mühendis ve uzmanın ücretlerinin düşürerek mağdur ettiğini konu edinen yazıda, ayrıca THY Teknik A.Ş de sürekli çalışanların ücret ve kariyerlerini olumsuz etkileyen uygulamalar nedeniyle herkesin tedirgin ve huzursuz eden bir insan kaynakları anlayışının hakim olduğu yazılmıştı. Yazıda mühendis kökenli Genel Müdür Mikail AKBULUT’un bu haksızlıklara neden olan uygulamalara müdahale etmesi beklentisi dile getirilmişti.

Hiç bir hakaret yada hukuki bir suç teşkil edecek ifade kullanılmadan ‘’İnsan Düşmanlıkları Başkanlığı gibi bir teşbih ifadeyle ‘ yapılan bu eleştirilerden duyulan büyük rahatsız nedeniyle yargıdan hızlıca aldırılan erişim yasağı talep edilmiştir.

AirlineHaber ailesi olarak her zaman siz değerli okurlarımızın gerçek gündemini takip eden tüm sorunlarını ve yapılan haksızlıkları dürüst, sorumlu ve gerçekçi habercilik ilkesi ile yazmaya sessiz kalabalıkların cesur sesi olmaya devam edeceğiz.

Yazarımızın yaptığı doğru tespit ve eleştirilerinden okurlarımızın da haberdar olmasından rahatsız olanları, AirlineHaber sitesi olarak doğruları haber yaparak onları rahatsız etmeye ve gerçekleri asla korkmadan dile getirmeye söz veriyoruz.. Hiç baskı ile sitemizi yıldıramayacaklar.

Yazı sitemizin hukuka duyduğu saygı nedeniyle itiraz hakkı saklı olmak nedeniyle şimdilik kaldırılmıştır.

“Sitemiz ve yazarlarımız” Gücünü koltuğundan alan ve yetkilerini haksız ve adaletsiz biçimde kullananların her daim karşında dimdik duracaktır.

İşte o karar:

Exit mobile version