SEFA TOLGA İNAN'IN PAZAR GÜNKÜ YAZISINA HAKSIZ MÜDAHALE...

SEFA TOLGA İNAN’IN PAZAR GÜNKÜ YAZISINA HAKSIZ MÜDAHALE…

AirlineHaber sitemizin Baş Yazarı Sefa Tolga İNAN geçtiğimiz 10 Eylül 2023 Pazar günü yazdığı “THY A.O. ile THY Teknik kıyımına ne zaman son vereceksiniz? Kariyer diye KÂRI-YER bir zihniyetle yıllardır herkesin hakkını yediniz. Mafyatik sistem ne zaman sona erecek.” Başlıklı haftalık köşe yazısına 6 Sulh Ceza Hakimliğine başvurusu nedeniyle erişim yasağı getirildi.

THY A.O da Uçucu personellere yapılan vergi muafiyetinin Teknisyenlerede uygulanması gerektiğini ve yeni yapılan ücret skalalarının yüzlerce mühendis ve uzmanın ücretlerinin düşürerek mağdur ettiğini konu edinen yazıda, ayrıca THY Teknik A.Ş de sürekli çalışanların ücret ve kariyerlerini olumsuz etkileyen uygulamalar nedeniyle herkesin tedirgin ve huzursuz eden bir insan kaynakları anlayışının hakim olduğu yazılmıştı. Yazıda mühendis kökenli Genel Müdür Mikail AKBULUT’un bu haksızlıklara neden olan uygulamalara müdahale etmesi beklentisi dile getirilmişti.

Hiç bir hakaret yada hukuki bir suç teşkil edecek ifade kullanılmadan ‘’İnsan Düşmanlıkları Başkanlığı gibi bir teşbih ifadeyle ‘ yapılan bu eleştirilerden duyulan büyük rahatsız nedeniyle yargıdan hızlıca aldırılan erişim yasağı talep edilmiştir.

AirlineHaber ailesi olarak her zaman siz değerli okurlarımızın gerçek gündemini takip eden tüm sorunlarını ve yapılan haksızlıkları dürüst, sorumlu ve gerçekçi habercilik ilkesi ile yazmaya sessiz kalabalıkların cesur sesi olmaya devam edeceğiz.

Yazarımızın yaptığı doğru tespit ve eleştirilerinden okurlarımızın da haberdar olmasından rahatsız olanları, AirlineHaber sitesi olarak doğruları haber yaparak onları rahatsız etmeye ve gerçekleri asla korkmadan dile getirmeye söz veriyoruz.. Hiç baskı ile sitemizi yıldıramayacaklar.

Yazı sitemizin hukuka duyduğu saygı nedeniyle itiraz hakkı saklı olmak nedeniyle şimdilik kaldırılmıştır.

“Sitemiz ve yazarlarımız” Gücünü koltuğundan alan ve yetkilerini haksız ve adaletsiz biçimde kullananların her daim karşında dimdik duracaktır.

İşte o karar:

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ karar thy

THY

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Öne Çıkan Yorumlar

  1. Doğru söyleni 9 köyden kovarlar. Şimdi o yazıya erişim yasağı gelince yapılan haksızlıklardan, adaletsizliklerden habersiz mi olduk. Aksine mağduriyetlerin bilerek yaşatıldığına ve bunların konuşulmasından rahatsız olduklarına emin olduk. Gerçi yıllardır eminizde neyse yorumada erişim yasağı gelmeden keselim.

  2. 1 yıl önce

    Yarın Hakk’ın divanına varınca

    Süleyman’dan hakkın alır karınca.

  3. 1 yıl önce

    Genel Müdürümüz bizi ezdirmezdi lafından etkilenmiş olmalılar, öyle biri var mı ki🙄

12 Yorum

  1. 13 yıldır bende bu şirkette çalışıyorum, kariyerim rezil durumda evime götürdüğüm para komedi. Yaptıkları kariyer sınavlarında her dönem ekmeğimle oynuyorlar, başarılı olup sürekli daha düşük maaşa geçiyorum. Bu şirkette hastalık sahibi olmadan istifa edip gitmek için rabbim daha iyi imkan verir inşallah. Benim hakkımı yiyen evine ailesine çocuguna normalmiş gibi benim hakkımı götürenler “hakkım haram olsun”.

  2. 1 yıl önce

    Yarın Hakk’ın divanına varınca

    Süleyman’dan hakkın alır karınca.

  3. 1 yıl önce

    Yazıda bir hakaret yoktu ki gayet de uygun bir dille yazilmisti. Ben anlayamadım erişim yasagini. Bu kadar rahatsız olacak ne olabilir ilginç doğrusu. Umarım havacılık medyası sürekli fotoların paylaşılıp aktarıldığı herşeyin güzel güzel gösterildiği bir döneme evrilmez. Asıl ihtiyacımız olan gazetelerdeki yazarlar gibi haftalık gündemin takip edildigi metinler olmalı. Havacılık medyası bu şekilde devam etmeli. Yazılarınızın çok güzel Tolga Bey devamını bekliyoruz

  4. 1 yıl önce

    Bu zatlar çiğ yemişler ki karınları ağrıyor ki yazıyı anında kaldırmışlar,mahkemelerdeki hızı da takdir etmemek de mümkün değil en basit olay için aylarca sonraya gün veriyorlar ama sistemin adamı olunca işler değişiyor haliyle. Yazının içinde iftira,hakaret vs olsa anında tazminat davası açarlardı onu yapamadıklarından (yakında o da olur) yazı veya yazıları kaldırtıyorlar da gerçeklerin er geç ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır umar ve dilerim ki bunlar iktidardan gidince bu ve benzeri kişilerden yedikleri haltların hesabı sorulur. Nasılsa Tolga bey’de ve rahmetli Sefa abimizden kalan bilgiler,yazılar,her şey mevcut,Çok insanın ahını aldılar,venal çok,insan güç,makam,para uğruna böyle ağır vebal altına girer mi, yazıklar olsun !

  5. 1 yıl önce

    Ülkeyi iyice rezil hale getirdiler,işlerine gelmeyen konularda anında ışık hızıyla engelleme aldırıyorlar tabii

    Cevapla
  6. Bu dünyada yaptiklariniz yanında kalmayacak ! Elbette herseyin bir hesap günü var .Teknik insan kaynakları müdürü devam et avukatlık numaralarına telefonlarda bağır : Anlaş diye telefon aç haksızlık hukuksuzluk yaptigin personellere bu dünya ,o koltuk kimseye kalmadı kimseye de kalmayacak . ..

  7. 1 yıl önce

    Abi sen yazmaya devam et arkandayız duzelicem günü gelince hersey yaticak yerleri yok hiçbirinin bu kul hakkıyla

  8. 1 yıl önce

    Tolga bey babanızdan sonra çok kısa sürede çok büyük bir kitlenin takip ettiği çok başarılı kalemle duygularımıza tercüman oldunuz. Sizi engelemeye sansürmelemeye çalışmalarıda ne kadar doğru ve haklı bir yolda olduğunuzun ispatı. Onları rahatsız etmeye ve kaleminizle canlarına okumaya devam edeceğinizden şüphe miz yok.Bu haksız ve adaletsiz sistemi bu kadar zor zamanlarda eleştirecek birilerinin olması büyük bir şans. Lanetliler illa bir gün çekip gidecek yerine daha hayırlı ve layık bir sistem gelecektir. Gücünü koltuğundan alanların altındaki koltuğu çekince ne kadar zavallı olduklarını herkes daha rahat görücek

  9. Şaşırdık mı?…
    Feto ile mücadele sadece sözde..
    A.O dan THY tekniğe gelen GMY Z. yu arastirin dediler defalarca…
    Açık öğretim mezunu o yıllarda nasıl doktora yapmış Marmara üniversitesinde dediler..O yıllarda açık öğretim mezunları ,örgün öğretim olmadığı için bu üniversitelerin kapısından içeri giremez dediler..
    Fetonun yetiştirdiği ısmarlama doktorali kişiler kurumların mali işlerinde ,insan kaynakları gibi önemli koltuklarında dediler…
    Ah Z. ah…senin bir eşin de savciydi….Yine THY de eski bir Topçu vardı ya,hatırlarsınız o topçuyu..futbolcu değil,yanlış olmasın.!..
    O z. da reise topçu refere etmişti…
    Daha akillanmadiniz.

    • 1 yıl önce

      Hepsi aynı tastan su içmişler akıllanır mı,bir tek feto değil ki cümle tarikat,cemaatler thy’de güç savaşındalar, en baştan en alta kadar Feto hala her yerde,mücadele diyoruz falan masal,yalan,göz boyama,hele ki Thy kargo,Saw,muhasebe,yurtdışı müdürlükler ki bilhassa Abd ve avrupa, çalışanların geçmişleri,cvleri herşeyleri ortada ama hala makamlarındalar. Abd,avrupa uçuşlarında bedava upgrade edilenler,business bilet verilenler,kargoları bedava taşınanlar bir araştırılsın ortaya neler çıkar da iktidar devrilince artık.

  10. Doğru söyleni 9 köyden kovarlar. Şimdi o yazıya erişim yasağı gelince yapılan haksızlıklardan, adaletsizliklerden habersiz mi olduk. Aksine mağduriyetlerin bilerek yaşatıldığına ve bunların konuşulmasından rahatsız olduklarına emin olduk. Gerçi yıllardır eminizde neyse yorumada erişim yasağı gelmeden keselim.

  11. 1 yıl önce

    Genel Müdürümüz bizi ezdirmezdi lafından etkilenmiş olmalılar, öyle biri var mı ki🙄