Sefa İnan'dan Toplu İş sözleşmesi Yorumu

Değerli okurlarım;
Bildiğiniz üzere, hem yazılı hem de görsel olarak toplu iş sözleşmesi sürecinde birlikteydik. Sizlerin yorumları ve görüşlerini aynen paylaşarak, işverenin ve sendikanın, çalışanların bu süreçteki olumlu veya olumsuz görüşlerini okumalarını sağladık.
Kesinlikle toplu iş sözleşmesine müdahil olmaya çalışmadık. Bir yayın organı olarak eleştirmek ve önerilerde bulunmak en tabii hakkımızdır. Ülkemizde siyasi iktidarların ve liderlerin yaptıkları icraatları yorumlayan ve eleştiren bazı yazarlar gibi bizde bildiğimiz bir konuda görüş belirtmenin yanı sıra tavsiyelerde bulunduk.
Her hafta aralıksız yazdığım köşe yazılarımda,genel konulara da yer vermek zorundayım. Çünkü okurlarımız arasında havacılık camiasında çalışan bir çok kişinin sitemizi dikkatle takip ettiğini biliyoruz.
Yayıncılıkta en çok dikkat ettiğimiz konu, insanların duygularını ve beklentilerinin istismar edilmemesidir. Bu düşünce ile yalan haber başlıkları ile haber sitemize hiç okur çekmeye çalışmadık ve çalışmayız da… Bu haber sitesi ticari amaçla kurulmamıştır. Sitenin genel masraflarını karşılaması bizim için kafidir. Haber ekibimizde tüm havacılık çalışanları görevli olduklarından biz habere değil haberler bize gelmektedir.
Günün 24 saati açık bir telefon, whatsapp ve mail aracılığı ile sizden gelen haberleri yayınlamakta ve gerekirse anında görüş belirtmekteyiz. Bu birlikteliğimiz devamını dilerim.
İşte yine sizlere kısa da olsa toplu iş sözleşmesinin sonucu,ne getirip ne götürdüğü,eskiden toplu iş sözleşmelerinin nasıl yapıldığı,günümüzde ki yanlışlar ile ilgili görüşümü bizzat benden dinleyeceksiniz. Tabii ki unuttuğum konular varsa sorun değil. Ayrıca, o konuları da değerlendirebilirim.
Toplu iş fiyaskosu
 
 

Exit mobile version