Şanlıurfa Uçuş Sayısı 39’a Yükseldi

Şanlıurfa Uçuş Sayısı 39'a Yükseldi

Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı’nın önderliğinde, Şanlıurfa’nın hava ulaşımı açısından önemli bir adım atıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ve Sivil Havacılık Genel Müdürü Prof. Dr. Kemal Yüksek ile yapılan görüşmeler sonucunda, Pegasus Havayolları’nın Sabiha Gökçen-Şanlıurfa uçuşlarının haftalık sefer sayısı arttırıldı. Bu gelişmeyle beraber haftalık sefer sayısı 8’e çıkarıldı ve 8 Temmuz itibarıyla ek seferler başlayacak.

Ajet Havayolları ile birlikte Sabiha Gökçen-Şanlıurfa uçuş sayısı 18’e yükselirken, İstanbul Havalimanı’ndan yapılan seferlerle birlikte toplamda Şanlıurfa’ya düzenlenen sefer sayısı 39’a ulaşmış oldu.

Milletvekili Yazmacı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, yapılan görüşmelerin sonucunda Pegasus Havayolları’nın sefer sayısının arttırılmasının önemine değindi. Ayrıca, Sun Ekspres ile yapılan görüşmelerin devam ettiği ve Şanlıurfa-Antalya uçuşlarının da en kısa sürede başlatılacağı müjdesini verdi. Yazmacı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Exit mobile version