Sabiha Gökçen’e ACI-LAC’tan Önemli Ziyaret: Küresel İş Birliği Güçleniyor

Sabiha Gökçen’e ACI-LAC’tan Önemli Ziyaret: Küresel İş Birliği Güçleniyor

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, Latin Amerika ve Karayipler’in önde gelen havalimanlarının üst düzey yöneticilerini ağırladı. Uluslararası Havalimanları Konseyi (ACI) Latin Amerika ve Karayipler (LAC) iş birliği ile düzenlenen etkinlikte, dijital dönüşüm, inovasyon ve yolcu güvenliği gibi konular masaya yatırıldı. ACI-LAC Genel Direktörü Dr. Rafael Echevarne, misafirperverlikleri ve katkılarından dolayı İSG CEO’su Alp Er Tunga Ersoy’a teşekkür plaketi takdim etti.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı CEO’su Alp Er Tunga Ersoy, farklı coğrafyalardaki mevkidaşlarıyla yeni ilişkiler kurmanın ve iş birliği imkanlarını değerlendirmenin faydasını vurguladı. Ersoy, “Bu buluşma, Sabiha Gökçen Havalimanı’nın başarı hikayesini paylaşmak ve inovatif uygulamalarımızı aktarmak açısından büyük bir fırsat oldu” dedi. İSG’nin gerçekleştirdiği dijital dönüşüm ve operasyonel verimlilik gibi alanlardaki yenilikler, katılımcıların dikkatini çekti.

ACI-LAC heyetinde Meksika, Peru, Brezilya, Kolombiya gibi birçok ülkeden havalimanı yöneticileri yer aldı. Sabiha Gökçen, pandemi öncesine kıyasla yolcu trafiğinde büyük artış kaydederek Avrupa’da MEGA havalimanları kategorisinde öne çıktı.

Exit mobile version