Rusya, Türkiye'ye uçuş programlarını genişletti

Rusya, Türkiye’ye uçuş programlarını genişletti

Rusya’da tur operatörleri, Türkiye’ye uçuş programlarını geçen yıla göre önemli ölçüde genişletti, hem blok taşımacılığı hem de tam kiralamalarını gerçekleştirdi.

2023 yaz sezonunda Rusya’nın 22 şehrinden kalkışlı, Antalya, Dalaman, İzmir, Bodrum ve İstanbul varışlı 15 havayolunun uçuşlarıyla Türkiye’ye paket turlar sunuyor.

Tur operatörleri, Türkiye’ye uçuş programlarını geçen yıla göre önemli ölçüde genişletti, hem blok taşımacılığı hem de tam kiralamalarını gerçekleştirdi. Bu yaz, tur operatörleri Antalya’ya blok koltuk ve 12 havayolunun uçuşları ile 22 Rus şehrinden kalkışlı programlar sunuyor. Türkrus’ta yer alan habere göre, Bodrum ve Dalaman’a – beş şehirden 6 havayolu. Coral Trave ve Anex Moskova’dan İzmir ve İstanbul’a uçuyor. Intourist’in de İstanbul uçuşu var.

Coral Travel bu yaz blok ulaşımın yanı sıra Moskova ve Mineralnye Vody’den Antalya’ya kendi uçuşlarını gerçekleştiriyor.

Tez Tour ‘un kışın Moskova’dan Antalya’ya Pegasus Airline koltuk bloklarında bir uçuş programı vardı ve Nisan ayından bu yana Yamal’da kiralamalarını gerçekleştirmeye başladılar. Ayrıca yaz sezonunda tur operatörü bölgesel uçuş programları başlattı.

Pegas Touristik de uçuş programını genişletti.

Fun&Sun’un yaz sezonu öncesi Antalya uçuş programı yalnız Moskova’dandı. Tur operatörü artık 18 bölgeden Türkiye’ye uçuyor. Fun&Sun geçen yaz 12 bölgeden Türkiye’ye uçmuştu.

Anex de 2023 yaz sezonunda, Yekaterinburg – Dalaman, Ufa – Bodrum, Stavropol – Antalya’ya uçuyor. (turizmgazetesi)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir