REAL MADRID YENİ UÇAĞINI TANITTI HER FUTBOLCUYA ÖZEL AYRI LÜKS KABİN

Dünya futboluna damga vuran dev takımlardan olan İspanyol kulübü Real Madrid’in anlaşmalı olduğu sponsor firmalar arasında bulunan Emirates şirketi takıma ait olacağı açıklanan A380 Aircraft isimli ultra özellikle beraber lüks olan uçağı tahsis etti.
Dev uçağın üzerinde Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Sergio Ramo, Gareth Bale,ve Marcelo gibi yıldız futbolcuların fotoğraflarını konuldu. Ayrıca bu görselin uzaktan bakıldığında eşsiz bir görünüm sağlaması taraftarlar tarafından büyük beğeni topladı.
HER FUTBOLCUYA ÖZEL AYRI LÜKS KABİN
Diğer yandan deplasman yolculuğunda futbolcuların rahat etmesi için tüm rahatlık düşünülürken her futbolcuya ait masaları ve lüks televizyon ve teknolojik aletler bulunduruluyor. Uçak içerisinde yok, yok denecek kadar söylemek abartmaya benzemez. Ancak uçağın özellikleri herkesi kıskandıracak derecede bulunması nedeniyle büyük hayranlık bıraktırıyor.
AVRUPA MAÇLARINDA VE UZUN SEYAHATLERDE AVANTAJ SAĞLAYACAK
İspanyol takımının Avrupa maçlarında ve uzun seyahatlerin yapılacağı zamanlarda eşsiz rahatlığı ve konforuyla beraber A380 Aircraft, Real Madrid oyuncularına bekleneni vereceğe benziyor.
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ real

Exit mobile version