QATAR ORTADOĞU VE AVRUPA'NIN EN İYİ HAVAYOLU ÜNVANINI YEDİNCİ KEZ ALDI

QATAR AIRWAYS, 2016 BUSINESS TRAVELLER ASYA – PASİFİK ÖDÜLLERİ’NDE ORTA DOĞU’NUN ve AFRİKA’NIN EN İYİ HAVAYOLU ŞİRKETİ UNVANINI BU SENE YEDİNCİ KEZ ALDI
Qatar Airways, 2016 Business Traveller Asya – Pasifik Ödülleri kapsamında Hong Kong’da düzenlenen törende, bir kere daha Orta Doğu’nun ve Afrika’nın En İyi Havayolu Şirketi seçildi. Qatar Airways, bu sene art arda yedinci defa bu unvanı aldı.
Qatar Airways Grup CEO’su Mr. Akbar Al Baker yedinci defa Orta Doğu’nun ve Afrika’nın En İyi Havayolu Şirketi olarak seçilmenin kendileri için bir onur olduğunu belirterek, “Sürekli verdikleri destek ve bize güven oyu vermeleri nedeniyle sadık yolcularımıza teşekkür etmek istiyoruz. Ayrıca sürekli üstün, ödüllü seyahat deneyimleri ve ürünleri sunmaları nedeniyle tüm personelimize şükranlarımı sunmak istiyorum.” dedi.
Bu ödül, özellikle tüketicilerin duygularını yansıtan ödüllerle ilgili olduğundan, Qatar Airways’in başarı dolu yılına yepyeni bir unsur katıyor. Qatar Airways’in en son aldığı ödüllerin arasında, Conde Nast Traveller okuyucuları tarafından verilen ‘İş Seyahatleri İçin En İyi Havayolu Şirketi’ ödülü de bulunuyor. Qatar Airways, dünya genelinde yolcularına en yüksek kaliteyi ve hizmeti sunması, zamanında kalkış performansı olan AirHelp tarafından dünya genelinde bir numara seçildi. Ayrıca Skytrax 2016 World Airline Awards, Dünyanın En İyi Business Class Hizmeti, En İyi Business Class Havalimanı Bekleme Salonu ve Orta Doğu’nun En İyi Havayolu Şirketi Personel Hizmeti ödüllerini aldı.
2016 Business Traveller Asya – Pasifik Ödülleri’nde havayolu şirketini temsilen ödülü alan Qatar Airways Kuzey Asya Başkan Yardımcısı Mr. Paul Johannes ise, “Bu ödülü almak, seyahat ve konaklama endütrisinde Asya – Pasifik’in en iyileri arasında kabul görmek bizim için bir onur. Asya, Qatar Airways işletmesinin ve ağının önemli bir bölümünü oluşturuyor. Bölgede tercih edilen havayolu şirketi olmayı sürdürme ayrıcalığına sahibiz. Yolcularımızın beklentilerini aşmak için yoğun çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
Qatar Airways, artan yolcu talebi nedeniyle, 517 koltuklu ve üç yolcu sınıfına sahip A380 modeli uçağı ile 1 Temmuz tarihinde Guangzhou rotasındaki, 16 Eylül tarihinde ise Sydney rotasındaki kapasitesini artırdı. Qatar Airways’in iki katlı A380 modeli uçağının üst katında First Class ve Business Class ile bir dinlenme salonu yer alıyor.
Asya – Pasifik yolcularına Orta Doğu, Afrika ve Avrupa için uygun uçuş programları sunan Qatar Airways, ortalama beş yaşındaki uçak filosu ile dünyanın en genç filolarından birine sahip. Havayolu şirketi uçuşlarını dünyada teknolojik açıdan en gelişmiş uçaklarıyla gerçekleştiriyor. Küresel yolcularının hizmetine sunduğu A350 ve ilk defa Orta Doğu’daki müşterilerine sunduğu Boeing Dreamliner da bunların arasında.
Business Traveller Asya – Pasifik Ödülleri, konaklama endüstrisinde yolcularına yaşattığı deneyimi mümkün olduğu kadar eğlenceli ve stressiz hale getirmede olumlu adım atan, sektörünün en iyilerine veriliyor. Ödüllerin sahipleri bağımsız bir şekilde okurların oylarına göre seçiliyor ve küresel Pazar araştırma liderleri tarafından onaylanıyor.

Exit mobile version