Polonya'da Kapadokya turları satışına başlandı

Polonya’da Kapadokya turları satışına başlandı

Polonya’da Kapadokya turlarının satışına başlayan Jet Travel, il turist kafilesini 13 Eylül’de getirecek.

Merkezi Polonya’da bulunan Jet Travel, sonbaharda Kapadokya, Polonya pazarında Kapadokya turları satmaya başlayacak. Pegasus Havayolları’nın Varşova ve Krakov’dan Ankara’ya gerçekleştirdiği seferler ile organize edilecek turlar 13 Eylül 2023 tarihinden itibaren başlayacak. Yeni operasyonu ile ilgili Turizm Dosyası’na konuşan Jet Travel Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Ünsal, “Polonya’da Kapadokya’ya gelmek isteyen çok büyük bir potansiyel var. Bugüne kadar Kapadokya’ya direkt uçuş yoktu. Pegasus haftada bir Varşovad’an Ankara’ya direkt uçuş koydu. Pegasus yetkilileri ile yaptığım görüşmede haftada iki kez olursa paket olarak blok alacağımı söyledim çünkü iki gün haftada olursa üç ve dört gün Kapadokya ya paket hazırlama şansımız çok daha iyi olacaktı. Bu şekilde Kapadokya’ya en yakın uçuş Polonya Ankara arasında oluyor. Oradan da Kapadokya 2 saat 40 dakika sürüyor. Varşova ve Krakov şehrinden garantili blok aldık. Paketleri hazırladık Polonya’daki tur operatörlerine sunduk. 13 Eylül itibarı ile Varşova’dan, 14 Eylül itibari ile de Krakov’dan ilk grupları Kapadokya ya getirmiş olacağız. Daha önce Kapadokya’ya gelmek isteyen Polonyalılar ya İstanbul dan ya da Antalya’dan gelmek zorunda kalıyorlardı. Antalya’dan da 8 buçuk saat sürüyordu. Misafirlerimiz oldukça zorlanıyorlardı.” dedi.

Jet Travel olarak kurulma nedenlerini ve yaptıkları çalışmaları da anlatan Alpaslan Ünsal, şunları söyledi: ” Daha önce ki tecrübelerimizle uzun süre çeşitli firmalarda görev aldığımız ve iyi bildiğimiz Polonya pazarında Jet Travel olarak çalışmalara başladık. Firmamız Mice Toplantı, online uçak bileti ve tur işleri yapıyor. Piyasada birçok uçağın olduğunu biliyorduk. Tur operatörleri mecburen kapasiteleri üzerinde uçakları alıyorlar. Ellerinde boş koltuklar kalıyor ve satamıyorlar. Bu durumda telefonla da birbirlerine ulaşamıyorlardı. İşte bu durumda biz devreye girdik. Yeni bir yazılım ile tur operatörlerinin buluştuğu bir ortam oluşturduk. Tur operatörlerinin verdikleri uçak biletlerini biz sisteme giriyoruz sistemden online bizden fiyatları çekiyorlar. Yeni yüzyılın alternatif turizmi dinamik paketleme sistemi. Yani risk olmadan, yatak bankasından yatağı alıyor uçak bankasından Pooling diyoruz, uçağı alıyor transferi ekleyip satıyor. Bu şekilde hem daha çok ürüne sahip oluyor, hem uçak daha fazla satılıyor. Bu konuda Sunexpres ile entegrasyon yaptık. Almanya’nın en büyük AirTuerk ile entegrasyon yapıyoruz. Dolayısıyla Polonya’da tüm uçaklar bizim sistemimizde olacak. Tur operatörleri kendi boş koltuklarını ekliyorlar. Ciddi anlamda bir ivme kazandık,iyi gidiyor. Bunun yanında da Mice toplantı grupları yapıyoruz iyi de bir talep alıyoruz. İlk sezona göre iyi bir gelişme yaptık, gelişerek devam ediyoruz.” (turizmajansi)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 1 yıl önce

    Pegasus neden direk Polonya – Kapadokya uçuşu yapmıyor/yapamıyor . Ankara üzerinden kara yolu ile 3 saat yolculuk turizm için cazip bi seçenek gibi görünmüyor

    Cevapla