POLİS İŞKENCECİLERİ UÇAKTA YAKALADI

Barbar soyguncular uçakta tutuklandı. Yaşlı çiftin evine giren Daniel Wallace 33 ve Kacey Adams 34 çılgınca para harcadıkları Dubai’den dönüşte Londra Heathrow Havalimanı’nda polis tarafından uçaktan indirildi.
Londra’ya 1 saat mesafede Kent Sevenoaks yakınlarında, john Buswell ve eşine ait bungalova giren hırsızlar, TV seyretmekte olan yaşlı çiftin ellerini kablolarla bağlayıp üzerlerine kaynar su döktüler ve yaklaşık 2 saat boyunca işkence yaptılar.
Buswells’in 50.000 sterlin(62.200 ABD Doları) nakit parasını çaldıktan sonra, paraları harcamak üzere Dubai’ye gittiler. Olay geçen yıl 26 Nisan’da yaşandı. Olaya karışan üçüncü kişi yakalanamadı. Dördüncü bir erkek, 27 yaşındaki Drew Morris, arabanın sürücüsü olduğuna itiraf etti, ancak eve girmediğini ve neler olduğunu bilemediğini söyledi.
Tutuklamadan sonra, ikiliye ait bagajlarda 18.000 £ ‘dan fazla lüks mal bulunduğu tespit edildi.
Chelmsford Crown Court’ta Pazartesi günü yapılan duruşmada, yargıç Charles Gratwicke hırsızlara “lki emekli hayatını mahvettikten sonra ülkeyi terk ettiniz” dedi. Her ikisine de ömür boyu hapis cezası verildi
https://youtu.be/z4p_FR6FFGQ
 
 

Exit mobile version