featured

Pilot Yolcu Yüzünden Uçağa Polis Talep Etti

Şu anda olaya karışan havayolu konusu hala  açık değil. Çünkü Amsterdam Schipol’a hem İngiliz hem de diğer şirketler uçuş yapmakta.

Bir yolcuya ait agresiv davranışlar yüzünden bir İngiliz uçağının polis yardımı istediği, ses kayıtlarından net bir şekilde duyulabiliyor.
Kayıtta;  büyük bir olasılıkla  British Airways uçağının, pistte taxi’de iken fizyolojik bozukluklar geçiren yolcu nedeniyle polis yardımı istediği duyuluyor.  Yapılan yardım çağırısında; yer ekibinin nasıl polis çağırması gerektiği konusunda detaylar veriliyor.
Her ne kadar  sesler parazitli gelse de uçak ekibinin  ve yer personelinin tartışmaları açık. Bu raporlar, İngiliz uçağı  Amsterdam’s Schipol Havalimanı’na indikten sonra tesbit edilmiş ama bu hafta ortaya çıkan tek olay değil. Yaşanmış başka olaylar da var.
Hafta başında da deli bir yolcu “elimde bomba var, herkes ölecek” diye bağırarak, Dubai’ye giden British Airways’de terör estirmişti. Uçak Dubai’ye indiğinde adam yerel polis tarafından tutuklanmış, ama serbest bırakıldığından, elini kolunu sallayarak yürüyüp uzaklaşmıştı.
Yolcuların çilesi bitmiyor. Ünlü radyo DJ’si  Steve Penk’ın  kızı Natalie ve kocası Jack Spencer bu adamın önünde oturuyorlarmış. Hiçbir şeyin bu kadar korkunç olmadığını anlatıyorlar.  5 Saat boyunca adamın bomba çığlıklarını dinlemişler, adamın aşırı içkili olduğuna kanaat getirmişler ve sonunda ekip tarafından deli yolcu zaptedilmişti.
Ses kayıtları hakkında neler düşüneceksiniz?

Yorum size kalmış!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir