Pilot alışılmadık bir iniş gerçekleştirdi. Ön iniş takımları açılmadı

Pilot-alışılmadık-bir-iniş-gerçekleştirdi.-Ön-iniş-takımları-açılmadı

Çarşamba sabahı Charlotte Douglas Uluslararası Havaalanına iniş takımları düzgün çalışmayan bir uçak alışılmadık bir iniş yaptı.

Atlanta’dan Charlotte’a uçan Boeing 717 tipi Delta Airlines Confirmed 1092 sefer sayılı uçakta iki pilot, üç uçuş görevlisi ve 96 yolcu bulunuyordu.

Uçağın burun iniş takımları açılmadı, ancak pilotlar yine de uçağı güvenli bir şekilde indirmeyi başardılar.

Yolcular ve mürettebat slide aracılığıyla uçaktan tahliye edilerek terminale götürüldü.

“Uçaktaki bir yolcu yaptığı açıklamada, “Mürettebat bize iniş takımlarında bir sorun olduğunu söyledi ve güvenlik bilgilerinin üzerinden geçmemiz talimatını verdi. “Bir kez alçaktan geldik ve sonra tekrar tırmandık. İkinci seferde destek aldık ama iniş sorunsuzdu. Sarsıntı ya da yüksek ses yoktu. Arka taraftaydık, bu yüzden olmuş olabilir. Herkes kaydıraklarla (slide) tahliye edildi. Bildiğim kadarıyla herhangi bir yaralanma olmadı. Mürettebat ve pilotlar harikaydı!”

Delta Havayolları aşağıdaki açıklamayı yayınladı:

“Hiçbir şey müşterilerimizin ve halkımızın güvenliğinden daha önemli değildir” dedi. “Bu nadir bir olay olsa da, Delta uçuş ekipleri birçok senaryoyu güvenli bir şekilde yönetmek için kapsamlı bir şekilde eğitim almaktadır ve 1092 sefer sayılı uçuş bildirilen yaralanmalar olmadan güvenli bir şekilde inmiştir. Bundan sonraki odak noktamız, çantalarını almak ve onları son varış noktalarına güvenli bir şekilde ulaştırmak da dahil olmak üzere bu uçuştaki müşterilerimizle ilgilenmektir. Yaşadıkları için müşterilerimizden özür dileriz” denildi.

Exit mobile version