Pegasus'tan Özel Kampanya! 9€+Vergiler: Seçili Yurt Dışı Uçuşlarında Geçerli

Pegasus’tan Özel Kampanya! 9€+Vergiler: Seçili Yurt Dışı Uçuşlarında Geçerli

Pegasus Havayolları, BolBol üyelerine özel bir kampanya başlattı. 26-27 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek olan bu kampanya kapsamında, 1 Kasım 2024 – 30 Mart 2025 tarihleri arasındaki seçili yurt dışı uçuşları için Light Paket biletler 9€+vergilerden başlayan fiyatlarla satışa sundu. Kampanya kapsamında toplam 250.000 koltuk için geçerli olan bu fırsattan yararlanmak için flypgs.com veya Pegasus Mobil uygulaması üzerinden bilet alınabilecek.

Kampanya, yukarıda belirtilen satış tarihleri arasında tamamlanan biletlemeler için ve belirtilen uçuş tarihleri içerisinde geçerli olacak. Kampanya kapsamında İstanbul Sabiha Gökçen, Ankara, Antalya ve diğer belirtilen hatlarda seçili uçuşlar mevcut olacak. Kampanyadan faydalanabilmek için misafirlerin Pegasus BolBol üyesi olmaları gerekmektedir.

Ayrıca, Light Paket içeriği sadece koltuk altına sığacak çanta hakkı sunmakta olup, ek bagaj ve diğer hizmetler ekstra ücretlendirilecektir. Kampanya kapsamında düzenlenen biletlerde geçerli iade ve değişiklik şartları Pegasus Genel Kuralları’na tabi olacaktır.

Detaylı bilgi ve kampanya şartları için Pegasus Havayolları’nın resmi internet sitesi veya mobil uygulaması üzerinden bilgi alınabilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir