Pegasus'tan Hatların 10. Yılına Özel Kampanya. Biletler 10€+vergilerden başlayan fiyatlarla satışta!

Pegasus’tan Hatların 10. Yılına Özel Kampanya. Biletler 10€+vergilerden başlayan fiyatlarla satışta!

Pegasus Havayolları, 18-19 Temmuz tarihlerinde geçerli olacak özel bir kampanya başlatıyor. Kampanya kapsamında, 1 Eylül 2024 ile 30 Mart 2025 tarihleri arasında yapılacak belirli yurt dışı uçuşlarında Light Paket biletler 10€+vergiden başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Bu özel fırsattan yararlanmak için Pegasus BolBol üyeliği gereklidir.

Kampanya Detayları:

  • Satış Tarihleri ve Şartları: Kampanya, 18 Temmuz 2024 saat 12.00’den başlayıp 19 Temmuz 2024 saat 23.59’a kadar geçerlidir. Bu süre içinde bilet alımı, ödeme ve biletlemenin tamamlanması gereklidir.
  • Uçuş Tarihleri ve Hatlar: Kampanya, belirtilen tarihler arasında Pegasus’un İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Frankfurt, Hamburg, Cenevre, Bahreyn, Kuveyt, Prag, Budapeşte, Brüksel gibi destinasyonlara düzenleyeceği seçili uçuşlar için geçerlidir.
  • Üyelik Koşulları: Kampanyadan yararlanabilmek için Pegasus BolBol üyesi olmak gerekmektedir. Üye olmayanlar kampanya süresince ücretsiz üye olabilirler.

Ek Bilgiler:

  • Kampanya kapsamında belirtilen fiyatlar, Taşıma Ücreti (baz ücret, yakıt harcı, havalimanı vergisi, check-in bedeli ve hizmet bedeli) ve vergilerden oluşmaktadır.
  • Fiyatlara ek bagaj, koltuk seçimi gibi ek hizmetler ilave edilebilir ve ayrıca ücretlendirilir.
  • Toplam 25.000 koltuk için geçerli olan bu fırsat, stoklar tükenene kadar geçerlidir.

Kampanya detayları ve bilet rezervasyonu için flypgs.com veya Pegasus Mobil uygulamasını ziyaret edebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir