Pegasus'tan Gecikme Açıklaması

Pegasus’tan Gecikme Açıklaması

Pegasus Havayolları’nda yaşanan gecikmeler özellikle yaz sezonunun başlamasıyla birlikte artan uçuş trafiği, yolcuların sık sık rötar sorunları yaşamasına neden oldu. Sosyal medya platformlarında tepkilerini dile getiren yolcular çözüm bekliyor.

Pegasus Havayolları’ndan yapılan açıklamada, gecikmelerin nedeni olarak Avrupa Hava Sahası’ndaki yoğunluk ve kapasite kısıtlamaları gösterildi. Şirket yetkilileri, bu durumun iç ve dış hat operasyonlarını olumsuz etkilediğini belirtti. Pegasus Havayolları tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Son zamanlarda Avrupa Hava Sahası’nda yoğunluk ve kapasite kısıtlamaları nedeniyle uçuşlarımızda gecikmeler yaşanabilmektedir. Yaşanılan bu durum iç hat ve dış hat operasyon süreçlerimize yansımakta ve seferlerimizin zamanında kalkışlarını olumsuz etkilemektedir. Tüm yetkili ekiplerimiz bu sürecin olumsuz etkilerini en aza indirmek ve siz değerli misafirlerimizin rahat ve güvenli bir seyahat deneyimi yaşamasını sağlamak için azami çaba göstermektedir. Anlayışınız için teşekkür eder, güvenli ve keyifli bir uçuş geçirmenizi dileriz.”

Yolcular ise bu açıklamanın yetersiz olduğunu belirterek, yaşadıkları mağduriyetin giderilmesini talep ediyor. Bir yolcu, “Saatlerce havalimanında beklemek zorunda kaldık. Hiçbir bilgi verilmedi, mağdur olduk.” şeklinde konuştu.

Sosyal medyada da geniş yankı bulan gecikmeli uçuşlar, birçok kullanıcının tepkisine neden oldu.

Havayolu şirketi, gecikmelerin önüne geçmek için çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, yolcuların anlayış ve sabır göstermelerini istedi. Ancak, yolcuların tepkileri dinmek bilmiyor. Uçuşların zamanında yapılabilmesi için yetkililerin acil önlem alması gerektiği ifade ediliyor.

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ pegasus aciklamsi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Öne Çıkan Yorumlar

  1. 4 ay önce

    Soniekıspıres.corondon.türk hava yolları yurt dışı iniş kalkış hic gecik meli kalmıyor Bekasus hep bureplem…

2 Yorum

  1. 4 ay önce

    Eşim m.nezih akocak
    77 yaşı da bir vatandaş
    27 haziran 2024 10.00 uçağı
    Bodrum Sabiha Gökçen
    Önce 10.30 sonra 10.45 sonra 12.00 kalkış saat 16.00 da eve varış
    Dr.icin geldi tekrar dönmesi lazım uçağı istemiyor

    Cevapla
  2. 4 ay önce

    Soniekıspıres.corondon.türk hava yolları yurt dışı iniş kalkış hic gecik meli kalmıyor Bekasus hep bureplem…