Pegasus’tan Bosna Hersek’e Yeni Uçuş Hattı. Biletler 1 Euro’dan Başlıyor

Pegasus'tan Bosna Hersek'e Yeni Uçuş Hattı. Biletler 1 Euro'dan Başlıyor

Pegasus Hava Yolları, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Bosna Hersek’in turistik kenti Tuzla’ya uçuş başlatıyor. İlk sefer 24 Ağustos’ta gerçekleştirilecek ve yeni hattın biletleri, açılışa özel olarak 11-14 Temmuz tarihleri arasında, vergiler hariç 1 Euro kampanya fiyatıyla satışa sunuluyor.

Pegasus’tan Tuzla’ya Haftada Bir Uçuş

Pegasus, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Tuzla Uluslararası Havalimanı’na haftada bir kez uçuş düzenleyecek. İlk sefer 24 Ağustos’ta gerçekleştirilecek. Açılışa özel 500 koltukla sınırlı olan kampanya biletleri, vergiler hariç 1 Euro fiyatla satışa sunuluyor. Bu özel kampanya 11-14 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanya tamamlandıktan sonra bilet fiyatları 39,99 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Haftalık Uçuş Takvimi

Pegasus’un 26 Ekim’e kadar gerçekleştireceği uçuşlar, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan cumartesi günü saat 06.50’de, Tuzla’dan Sabiha Gökçen’e ise aynı gün saat 08.50’de yapılacak.

Pegasus’un Bosna Hersek’teki Yeni Hedefi: Tuzla

Pegasus Hava Yolları Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Onur Dedeköylü, yeni uçuş hattıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Pegasus Hava Yolları olarak, Avrupa’nın tarih kokan ve Osmanlı döneminin çok önemli eserlerine ev sahipliği yapan ülkesi Bosna Hersek’te, üçüncü büyük kent olan Tuzla’ya yönelik seferlerimizin başladığını büyük mutlulukla duyuruyoruz. Misafirlerimizin, kampanyamızın da sağladığı ayrıcalıklardan yararlanarak, Tuzla’ya yeni keşif gezileri yapacaklarını ümit ediyoruz. İstanbul ve Tuzla’yı birbirine bağlarken, bu yolla ülkemizdeki turizm hareketliliğine katkı sağlamaktan dolayı da heyecanlıyız” dedi.

Exit mobile version