Pegasus’tan Almanya’ya Yeni Hat: Bremen Seferleri Başlıyor

Pegasus'tan Almanya'ya Yeni Hat: Bremen Seferleri Başlıyor

Pegasus Hava Yolları, Avrupa’daki uçuş ağını genişletmeye devam ediyor. Şirket, Almanya’nın önemli ticaret ve kültür merkezlerinden biri olan Bremen’e direkt uçuşlara başlama kararı aldı. 1 Ekim itibarıyla İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Bremen’e gerçekleştirilecek seferler, haftada üç kez yapılacak.

Bremen, Pegasus’un Yeni Durağı

Avrupa’daki destinasyonlarına bir yenisini daha ekleyen Pegasus, Bremen ile hem iş hem de turizm odaklı yolculara cazip bir seçenek sunmayı hedefliyor. Yeni rota, Almanya’da yoğun bir Türk nüfusu bulunan bölgelere yönelik talebi karşılamanın yanı sıra, Türkiye-Almanya arasındaki ticari ilişkileri de güçlendirecek.

Haftada Üç Sefer

Pegasus, Sabiha Gökçen-Bremen hattında haftada üç frekans sefer düzenleyecek. Uçuş günleri ve saatleri, hem tatilciler hem de iş seyahati yapanlar için uygun saatlerde planlanarak geniş bir yolcu kitlesine hitap edecek şekilde tasarlandı.

Rekabeti Artıracak

Pegasus’un bu yeni hattı, Almanya ile Türkiye arasındaki rekabeti de artıracak. Hâlihazırda Almanya’ya pek çok havayolu sefer düzenlerken, Pegasus’un ekonomik fiyat politikası ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmetleri, bu hatta yeni bir soluk getirecek.

Exit mobile version