Pegasus, Yurt Dışı Uçuşlarında Hediye Bilet Kampanyası Başlattı!

Pegasus, Yurt Dışı Uçuşlarında Hediye Bilet Kampanyası Başlattı!

Pegasus Havayolları, BolBol üyelerine yönelik yeni bir kampanya duyurdu. Bu kampanya kapsamında, 4-5 Haziran 2024 tarihleri arasında Pegasus İnternet Sitesi ve Mobil Uygulaması üzerinden 1 Temmuz – 15 Eylül 2024 tarihleri ​​arasına denk gelen yurt dışı uçuşları için bilet alan BolBol üyelerine özel bir fırsat sunulacak.

Kampanyaya katılan BolBol üyeleri, 19 Kasım 2024 – 25 Mart 2025 tarihleri arasında gerçekleşecek uçuşlarında geçerli olacak bir adet hediye uçak bileti şifresi kazanacaklar. Bu şifre, yurt içinde ve yurt dışında gerçekleşecek uçuşlarda kullanılabilecek ve yolculara ekonomik avantajlar sağlayacak.

Kampanya, 4 Haziran 2024 saat 09:00’dan başlayıp 5 Haziran 2024 saat 23:59’a kadar geçerli olacak. Katılımcılar, bu tarihler arasında Pegasus İnternet Sitesi veya Mobil Uygulaması üzerinden bilet alarak kampanyadan faydalanabilecekler.

Hediye bilet şifreleri, biletlemenin tamamlanmasından itibaren en geç 72 saat içinde ilgili yolcunun iletişim bilgilerine gönderilecek. Bu şifreler, yurt içi ve yurt dışı uçuşlarda kullanılabilecek ancak belirli tarih aralıklarında bazı hatlarda geçerli olmayacak.

Kampanyadan yararlanabilmek için Pegasus BolBol üyesi olmak gerekiyor. Ayrıca, kampanya kapsamında alınan ilk biletin iptal edilmemesi veya değiştirilmemesi gerekiyor. İptal veya değişiklik durumunda hediye bilet şifresi geçerliliğini yitirecek.

Kampanya Kapsamında Olmayan Uçuşlar:

İstanbul Sabiha Gökçen – Cidde – İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen – Dammam (SA) – İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen – Kahire – İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen – Madinah – İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen – Riyad – İstanbul Sabiha Gökçen

Trabzon – Cidde – Trabzon

Trabzon – Dammam (SA) – Trabzon

Trabzon – Riyad – Trabzon

Ankara – Madinah – Ankara

Exit mobile version