Pegasus personel alıyor

Pegasus personel alımı yapacak.
Türkiye’nin önde gelen havayolu şirketi Pegasus Hava Taşımacılığı tarafından yapılan personel alım ilanı güncellemesi ile lise mezunu, Önlisans mezunu ve Lisans mezunu personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu.
Pegasus Personel alımını İstanbul Anadolu Yakası, İzmir ve Antalya için gerçekleştirecek. Pegasus tarafından yayınlanan ilan kapsamında toplam 11 departman da 24 meslek pozisyonuna alımlar gerçekleşecek. Pegasus Personel alımı meslek grupları arasında lise mezunu olarak IFE sistem teknisyeni, lisanslı uçak teknisyeni, teknik depo elemanı, operasyon sorumlusu, misafir hizmetleri departmanı, uçak teknisyeni, ekip tahsis uzman yardımcısı, apron memuru, atölye teknik memuru, lisanslı yapısal uçak teknisyeni, atölye elektrik teknisyeni, mekanik-hidrolik teknisyeni, kabin teknisyeni, engelli personel, bagaj destek elemanı yer alıyor. Önlisans mezunu ve lisans mezunu personel alımı ile ilgili pozisyonlara aşağıda bulunan link ile erişim sağlayabileceksiniz.
Pegasus personel alımı için başvurular özel istihdam firması yenibiris internet sitesi üzerinden gerçekleşmektedir. Adaylar başvurularını site üzerinden gerçekleştirecekleri üyelik başvurusunun ardından yapabilecekler. Pegasus personel alımı pozisyonlar için TIKLAYINIZ.
 

Exit mobile version