Pegasus o şehre haftada 4 tarifeli uçuş koydu

Novosibirsk Uluslararası Havaalanı Tolmachevo basın departmanından yapılan açıklamada ekonomik uçuş sunan Türk havacılık firması Pegasus’un haftada 4 kez Antalya’ya tarifeli sefer koyduğunu açıkladı.
Rusya’da Türkiye turlarının satışa başlanması ancak asıl taşıyıcı konumundaki charter seferlerinin ise iznin hala verilmemesi tur operatörlerinin tarifeli uçan havacılık firmalarına artan talebi firmların ek sefer ve yeni uçuş noktaları eklemeye itiyor. Son olarak Türkiye ile Rusya arasında ekonomi k uçuş sağlayan Pegasus Havayolları Rusya’nın Nvosibirsk şehrinden Antalya’ya haftada 4 kez uçuş kararı aldı.
Tolmachevo Havaalanı basın departmanından yapılan açıklamada, “ Türkiye’nin Akdeniz kıyısındaki popüler tatil merkezine haftada dört kez tur operatörü Coral Travel’ın turistik programı kapsamında Boeing 737-800 ile uçuşlar yapılacak” dendi.
Nosvosibirsk -Antalya arasındaki uçuşları 6773 sefer sayısı ile Salı, Perşembe, Cumartesi 07:10’da ve Pazar sabahları 07:25’te olacak. Dönüş yani Antalya-Novosibirsk uçuşları ise 6772 sefer sayısı ile Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Cumartesi 05:50’de olacağı bildirildi.
 

Exit mobile version