featured

Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nane: Pakistan ve Türkiye’den Havacılıkta İş Birliği Adımı

Federal Maliye ve Gelir Bakanı Senatör Muhammad Aurangzeb, 23 Ağustos 2024 Cuma günü Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet T. Nane ile önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, Mehmet T. Nane, Türk havacılık sektörünün başarısını ve Pakistan’ın bu alanda Türkiye’nin deneyimlerinden nasıl yararlanabileceğini ayrıntılı olarak anlattı.

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ pegasus1

Türkiye-Pakistan Havacılık İş Birliği Vurgulandı

Senatör Muhammad Aurangzeb, Türk havacılık endüstrisinin uluslararası başarısını takdir ederek, Türkiye ile havacılık sektöründeki iş birliğinin ikili ilişkilerin güçlendirilmesinde kritik bir rol oynadığını belirtti. Türkiye’nin havacılık alanındaki uzmanlığından faydalanmanın Pakistan’ın kendi havacılık sektörünü ilerletme vizyonuyla uyumlu olduğunu vurguladı.

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ pegasus2

Ticaret ve İş Birliği Konuları Gözden Geçirildi

Maliye Bakanı, Türkiye’nin Ticaret Bakanı ile yakın zamanda yapılan toplantıda, ticaret ve iş birliği yollarını ele aldıklarını hatırlatarak, havacılık da dahil olmak üzere birçok sektörde iki ülke arasındaki bağları güçlendirmeye yönelik stratejik bir çabanın parçası olduğunun altını çizdi.

Görüşmelerin son derece verimli geçtiğini belirten Aurangzeb, Pakistan’ın havacılık yeteneklerini artırma ve Türkiye ile daha güçlü ekonomik bağlar kurma çabalarında önemli bir adım atıldığını ifade etti. Ayrıca, Lucky Cement Limited CEO’su Muhammad Ali Tabba’nın da maliye bakanıyla bu konular üzerine görüşmelerde bulunduğu bilgisi verildi.

© Özel / AirlineHaber.com

Not: Haber sitemizde yapılan havacılık haberleri kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir