PEGASUS BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

PEGASUS BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

Ras Al Khaimah Turizm Geliştirme İdaresi Genel Müdürü Haitham Matthar, Pegasus Havayolları’nın, Ras Al Khaimah Uluslararası Havalimanı’na 28 Ekim 2019 tarihine kadar doğrudan sefer düzenleyeceğini açıkladı.

28 Ekim 2019’dan itibaren Pegasus Havayolları, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı ile Ras Al Khaimah Uluslararası Havaalanı arasında tarifeli seferler yapacak. Her cumartesi ve çarşamba haftada iki kez direkt seferler düzenlenecek. Yeni uçuş operasyonu, İstanbul’dan gelen ve transit seyahat eden yolculara Orta Doğu’nun en hızlı büyüyen yerlerinden Ras Al Khaimah’a daha sorunsuz bir erişim sağlayacak. Taşıyıcının yeni rotası, Ras Al Khaimah’ı İngiltere, Almanya, İsviçre, Hollanda, İskandinavlar ve Rusya dahil olmak üzere İstanbul üzerinden 26 Avrupa destinasyonuna bağlayacak.

Mattar, “Ras Al Khaimah’ı Türkiye pazarına tanıtmamıza yardımcı olacak ve en önemlisi İstanbul’un Avrupa ve Rusya’daki pazarlarımızla yakınlık ve hub bağlantısını güçlendirmemize yardımcı olacak Pegasus Havayolları ile stratejik ortaklığımızı duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Dedi

Exit mobile version