Özel Fiyatlarla Özel Havayolunda Birinci Sınıf Uçuş

Özel jet kiralamayı düşünen kişilerin en büyük endişesi, özel charter aklarının güvenli  olup olmadığıdır.
Özel Jet Kiralama, Daha Güvenli Seçimdir 
Ticari hava yolları gibi, özel jet şirketleri de yolcularına uçuş emniyeti ve  güvenlik sağlar.  FAA (Federal Havacılık Birliği) güvenlik politikaları tarafından yönetilir. Şirketlerin kusursuz bir güvenlik kaydı mevcuttur.
İstatistikler ve gerçekler, herhangi bir havayolu seyahatinin son derece güvenli olmasına rağmen, charter veya özel jetlerde ticari uçaklarda olduğundan daha az yolcu ölümünün olduğunu göstermektedir.
Bunlardan en  yenisini incelemeye aldık.
Miami Boca Raton merkezli Atlantic Aviation Company, Aurra Jets’ler ile yolculuk bir ayrıcalık. İş için sık seyahat ediyorsanız, en az bir kez özel bir jetin rahatlığı ve lüksü sizin için.
Güçlü WiFi bağlantısı, geniş bacak mesafesi ve gurmelere layık menüler fark yaratıyor. Bu, Aura’nın 2019’da piyasaya sürmeyi planladığı deneyim.
İlk uçuşlar başlangıçta  NYC, Chicago, Miami, Atlanta, Denver ve Los Angeles için planlanmış. Bombardier CRJ700 tipi uçaklarla 29 yolcu taşınıyor. 21 Kişilik First Class ve 8 koltuklu Wawe Class.
Aura, hizmet verdiği şehirlerde özel havalimanları ile sözleşme yapıyor
Şu anda Aura, hem üye olanlara hem de olmayanlara cazip fiatlarla teklifler sunuyor. Aboneler biletler için daha az ödeyecek. İşte özel uçuşlar!
https://youtu.be/mKJrXloSDLI

Exit mobile version