featured

Özçelik İş’ten Flaş Açıklama!

 

Özçelik İŞ sendikası ve THY Teknik arasında yapılan görüşmeler sonucunda Özçelik İş üyelerine açıklamalarda bulundu.

Yapılan açıklamalarda arabulucu huzurunda işverenin ücretlerle ilgili yapmış olduğu bir teklif bulunduğunu, bu teklifin sonrasında işverenle bugün tekrar görüşme gerçekleştirildi ve bugün gelinen son noktada ise işverenin en son yapabileceği buradan sonra hiç bir adım atamayacaklarını beyan ettikleri teklifi paylaşıldı.

İşte O Açıklama;

Kıymetli Üyelerimiz;

THY Teknik A.Ş. işvereni ile hepinizin bildiği üzere uzun süredir 7. Dönem Toplu İş Sözleşmesi için bir çok görüşme gerçekleştirdik. Sizlere daha önce bildirdiğimiz Arabulucu huzurunda işverenin ücretlerle ilgili yapmış olduğu bir teklif mevcuttu. Bu teklifin sonrasında işverenle bugün tekrar görüşme gerçekleştirildi ve bugün gelinen son noktada ise işverenin en son yapabileceği buradan sonra hiç bir adım atamayacaklarını beyan ettikleri teklifi sizlerle paylaşmak istedik.

Biz 7. Dönem Toplu İş Sözleşmesine başlamadan, taslak hazırlama sürecinde sizlere bir söz verdik. Dedik ki; Toplu Sözleşme sürecini sizlerle birlikte yürüteceğiz ve sizlerle birlikte karar vereceğiz. Bu sözümüze istinaden, nasıl ki 7. Dönem Toplu İş Sözleşme taslağını sizlerden gelen bilgiler doğrultusunda hazırladıysak, aynı şeffaf politikayla her Toplu Sözleşme görüşmemizin neticesini, mutabık kalınan maddeleri Toplu Sözleşme Masasından kalkmadan sahaya yani sizlere mail yoluyla bildirdik. Sonrasında yaşanan ekonomik dalgalanmalar ve kur farkından dolayı Avrupa ve Anadolu Havacılık Şubelerle Genel Merkez bir araya gelerek teklifimizi revize ettik ve Arabulucu huzurunda resmi teklifimizi ilettik ve bunu da sizlerle paylaştık. Bugünde yine verdiğimiz sözü tutarak, son noktasına geldiğine inandığımız 7. Dönem Toplu İş Sözleşmesine karar verme doğrultusunda sizlerin görüşlerine bağlı olarak hareket edeceğiz. Bu nedenle gelinen en son noktayı sizlerle paylaşarak bir karar vermemiz gerekiyor.

Çoğunluk noktasında; imzalanması yönünde olursa 7. Dönem Toplu İş Sözleşmesi sizlerden aldığımız yetki doğrultusunda imzalanacaktır. İmzalanmaması seçeneği önde olursa yasal süreci sizlerle şimdiden paylaşmak durumundayız ;

İmzalanmaması kararı çıkması halinde sendikanın grev kararı alması gerekmektedir. Grev kararı alınması halinde çalışanların en az %25’inin talep etmesi durumunda grev oylaması yapılması gerekir. Bu durumda oylama sonucuna göre hareket edilir. Grev oylaması talep edilmez ise grev kararı geçerlidir ve greve çıkmak mecburidir.

Öte yandan Cumhurbaşkanlığı, grevi genel sağlığı veya milli güvenliği bozucu nitelikte değerlendirir ise grevi erteleyebilir. Grevin bu şekilde ertelenmesi halinde veya grev oylamasında greve hayır çıkması durumunda Toplu İş Sözleşmesi Yüksek Hakem Kuruluna gider. Toplu İş Sözleşmesinin uyuşmazlık maddelerini ve ücret maddelerini Yüksek Hakem Kurulu bağıtlar. Yüksek Hakem Kurulu kararı kesindir, herkesi bağlamaktadır, değiştirilemez itiraz edilemez.

İŞVERENİN TEKLİFİ;

1. DÖNEM 6 AY İÇİN: Enflasyon ( Daha önce ödenen %8.45 )

2. DÖNEM 6 AY İÇİN: Enflasyon + %60
( 3 ocak 2022’de açıklanacak olan ve beklenen enflasyon: %15-%18 arası )
Yani 1 Ocak 2022’den itibaren maaşlara yansıyacak ve 8 Şubatta yatacak ücret şu an ki mevcut ücretlerinizin üzerine % 75 – % 78 zam oranı uygulanması.

3. DÖNEM 6 AY İÇİN: Enflasyon + %5
% 75 – % 78 arttırılmış ücretlere 1 Temmuz 2022’den itibaren Enflasyon + %5 zam uygulanması.
( Son 6 aylık enflasyonlar baz alındığında %12-%15 arası bir enflasyon hesaplanmakta 8 Ağustos’da maaşlarınıza yansıyacak oran, %75-%78 zam’lı maaşlara %17-%20 oranında daha zam yapılması olacaktır. )

4. DÖNEM 6 AY İÇİN: Enflasyon + 1

5. DÖNEM 6 AY İÇİN: Enflasyon + 1
Toplu sözleşmenin 2.5 yıllık yapılması hususu, Thy A.O’da ki yetkili sendika ile her dönem yaşanan dönem farkının kapatılması ve bundan sonraki sözleşmelerde bu ve buna benzer sorunlar yaşanmaması aynı dönemde sözleşme sürecinin yürütülmesi içindir.

Özetleyecek olursak; şu an 10.000 tl alan bir çalışan;
1 Ocak 2022’den itibaren; 8 Şubat 2022’de yatacak maaşlarda; min. 17.500 tl,
10.000 x 1.75 = 17.500 tl

1 Temmuz 2022’den itibaren; 8 Ağustos 2022’de yatacak maaşlarda min. 20.475 tl alacaktır.
17.500 x ( Enf+5 ) = 17.500 x 1.17 = 20.475 tl
( Yani 6 ay içerisinde min. Yüzde 104,75 tl zam uygulaması tüm iş gruplarına uygulanması teklifi mevcuttur. )

İMZA PARASI: 8 Ocak’da 1 brüt maaş 31 Aralık 2021’de ki maaşlar üzerinden yatırılacaktır.
8 Şubat’da 1 brüt maaş 1 Ocak 2022’den itibaren uygulanacak min. %75 zamlı maaş üzerinden yatırılması teklifi mevcuttur.

Kıymetli üyelerimiz işverenin bu teklifi 31.12.2021 saat 16.00’ya kadar geçerlidir. Bu nedenle yarın saat 13.00’e kadar Avrupa ve Anadolu Havacılık şubelerin mail adreslerine çok kısa ve net dönüşlerinizi bekliyoruz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

59 Yorum

  1. 3 yıl önce

    Lütfen yakamızdan düş artık Yunus, Onurun varsa istifa et.

    Cevapla
  2. 3 yıl önce

    ya bırak kardeşim yalamaları ya 1 adamlar 16:30 da imzalar atılmış 2 şube başkanıda var ve imzalıyor2- 19:30 da anadolu şube başkanı mail atılacak diyor delege grubundan yazıyor ama imzalandı demiyor3-mail atılıyor ve şirket 18 dakika sonra cevap niteliğinde sahtekarlar yalanıbırakında işinize bakın diyor.şimdi soru çok direndiler arkadaşları bu kadar harcamayın diyor halim abileri ya kardeşim bu söylediklerimin bir tanesi yalan ise iki gözüm önüme aksın siz şube olarak tüm çalışana YALAN söyleyeceksin iradem dışında oldu diyeceksin sonra ezmeyin diyeceksin…. bi gelsin gelsin ben ozaman hangarda nasıl konuşucam göreceğiz alemdar ve saz arkadaşlarınıda getir.yalancılar sizi siz yavuz kadar bile olamadınız adam sendikaya uygun değildi ama imzalamadı siz koşa koşa neyse halen millet anlamıyorsa ne diyeyim

    Cevapla
  3. 3 yıl önce

    Esegimizi kaybettik geri bulmamıza seviniyoruz. Önceki yorumda yanlış çıkmış.

    Cevapla
  4. 3 yıl önce

    Üyesi olmasanız eğlenceli sendika vallahi. İşveren sendikası gibi. Yapılan açıklamayı bağımsız birine okut, bu işveren sendikası der. “İmzalayın valla en iyisi bu” demedikleri kalmış bir tek. Yanıltıcı bilgiler mevcut. Görevden korkan bir sendika. Emeğimizi kaybettik , geri bulduk ona seviniyoruz. Dağ fare doğurdu.

    Cevapla
  5. 3 yıl önce

    Avrupa Şb 16 milyon liraya ofis almış Tabi her iki Şb Bşk imzayı atarak görevlerini yaptı bu da hediyesi Yiyin efendiler yiyin

    Cevapla
  6. 3 yıl önce

    Arkadaşlar Yunus Değirmenciden önce Ferhan önerin oradan gitmesi lazım Bizim adımıza Ankara’ya gitmiş oturmuş seyrediyor

    Cevapla
  7. 3 yıl önce

    Yine yapacagını yaptı Sendika Ao ya gelince ilk 6 ay yüzde 60 zam verildi Thy teknik A. Ş ye gelince ilk 6 ay yüzde 0 verildi Aoda sözleşme 2 yıl imzalandı thy teknikte 2.5 yıl imzalandı Artık şu sarı sendika çelik iş bıraksın bu işi çaliştıgı elemanın hakkını alamayan Sendika bir işe yaramaz neyse ki adalet var Allah kimsenin yanına bırakmasın bu yaşanan kul hakkı yiyen insanları lütfen artık Ao ile thy tekniği bir tutun artık birine ne zam veriyorsan digerinde aynı zammı verin artık

    Cevapla
  8. 3 yıl önce

    Bildiğim kadarı ile aktarmak istiyorum;Bu işin başı Yunus Değirmenci,İlker Aycı ‘ninda ondan aşağı kalır yanı yok arkadaşlar siz hala anlamadınız mı İlker Aycı toplantıda siz kendinizi A.O ile birmi tutuyorsunuz diye yükselmiş , karşıdan tepki alınca gerekirse haber kanalları cagiririz demiş sendikada ki arkadaşlar ,Yunustan bahsetmiyorum tabiki,diğer temsilciler İlker beyde sinirlenmiş hiç birşey yapmiycaksiniz bizim 2022 hedeflerimiz var bizim prestijimizi zedeliycek hiç birşeye müsade etmiyoruz demiş baya hararetli tartışmalar ardından masadan kalmış toplantıdan çıkmış ve dahası da var yani bizi resmen itin götune sokar gibi üvey evlat muamelesi devam etmiş . Sonrasında toplantı sonlanip ardından sendika temsilcileri bu maili hazırlayıp atarken işin Çıban başı (Yunus Değirmenci) sahneye çıkmış ve yarı yoldan dönüp gelip imzalamış diğer sendikada yer alanların haberi bile yok olaydan tabiki bu benim duyduğum inanmak inanmamak kişiye kalmış .Zaten o çıban başı bir sonraki seçimde seçilemeyeceğini bildiği için son kurşunu atmış.Nasil olsa bunlar beni seçmiycekler ben son hainligimi yapıp parayı cebe indirmeye 50 bin TL maaşı almaya devam ediyim demiştir.Fikrimce ,tabiki şimdi diğer seçilen başa gelen bizi destekleyen arkadaşlara herkes ve bende öfkeli bu konuyu çıkıp açıklasınlar şeffaflık ile o çıban başını gönderelim .Olay buysa eğer.Bu arkadaşlar bu kadar insanın hakkını savunamadigi için evet gelmiycekler hangarlara görüşmeye herkesin tepkisinden dolayı bu olayda yine böyle havada kalıcak yine seçtik,yine darbe yedik diye ama işin aslını bilmediğimiz sürece daha sonraki seçimlerde de ağzı yanan hakkı giden biz olucaz ya herkes sendikaya mail aticak gerçek açıklamayı istiycek yada her sözleşme zamanı bu kirli oyunlarla razı gelip sonunda şirketin verdiği pastayı yiyecek.Durum bundan ibaret.Ama İlker bey sizede yazıklar olsun eğer doğru ise bizde sizi Teknisyen dostu sanmıştım . Çıban başını zaten saymıyorum Yunus Değirmenci yaticak yerin yok Allah seni bildiği gibi yapsın…. Yazılar olsun.Diğer arkadaşlara gelince seçim ile başa gelen bu sefer inandık bı sefer inanamak istedim dedim o kadar senelerce oyunlar oynadılar ki dedim galiba bu sefer azda olsa umut ışığı var bır değişiklik var belki sizin suçunuz var belki yok bende içerden duyduğum bilgi doğrultusunda varsayım üzerine konuşuyorum eğer çıban başı yüzünden oldu ise sizin yapacak birseyiniz kalmıyor o andan itibaren yinede sağolun .Ama sizde bu kirli oyuna alet olduysaniz Allah bildiği gibi yapsın . yaklaşık 10bin çalışan üye ve bunların en az eşleri çocukları anneleri babaları desen 20 bin yapar bu kadar kişinin vebalini aldınız üstünüze Allah bizim yardımcımız olsun . Tüm emekçi kardeşlerimin önümüzdeki ekonomik burhanda alım gücü ile savaşan bir hayata mahkum edip şirketin önüne atıldık ise …

    Cevapla
  9. 3 yıl önce

    Pijamalı sendikacı istifa edecekmisin?amigo taso istifa edecekmisin?

    Cevapla
  10. 3 yıl önce

    arkadaşlar bu okan ve tahsin daha 28 saat önce sosyal binanın içinde artislik yapıyordu biz seçildik eskiler gibi değiliz ne oldu yada şöyle söylim okan ve tahsin ve yasin üçlüsü istifa etmezseniz bu çalışanın yüzüne nasıl bakacaksınız şaşıracağım yazıklar olsun size yazık insanları kandırdınız birde mail atıyorsunuz

    Cevapla
  11. 3 yıl önce

    Sayısal bir ekip var maşallah ne güzel hesap kitap yapmışsınız öyle.daha yıl sonu enflasyon belli değil siz 2022 6 aylık bile çıkardınız maşallah.tuik i de geçtiniz tahminde nasıl Bi bakış açısıdır bu. Madem hesap yapıyorsunuz tis süresince olan hepsini hesaplayın da bizde 2 yıl geçim planını verilerinize göre yapalım. Geriye dönük alamadığın 6 aylık kayıp 2,5 yıl boyunca aylık %10 yapıyor bunuda hesap yaparken düşün ama olurmu

    Cevapla
  12. 3 yıl önce

    1. 6 ay %30 2. 6 ay %35 istiyoruz.Eyyy sendika bu sefer olmaz.. duydunmu?

    Cevapla
  13. 3 yıl önce

    Suçlanacak taraf şirket değil mi sizin vitamin eksikliginiz var galiba haksız işten çıkarılan arkadaşları cabuk unuttunuz dayatılan maaş kesintisini çabuk unuttunuz hiç edilen 6 ayı çabuk unuttunuz sendikanın bir iradesi mi var sanıyorsun yönetim ne derse onu uyguluyor burada iyi polis kötü polis mi oynuyorsunuz bunu ciddi ciddi yoruma yazdıysan yazık kafana sizi daha çok öpmeye devam ederler

    Cevapla
  14. O nasıl mail ya ne anlatıyosunuz abi siz yok 10 bin alsa en az şu kadar filan? Siz ilk 6 aylık zammı söyleyin onu almaya çalışın! Hesabı biz yaparız merak etmeyin üniversite okuduk, kafamız çalışıyor. Sizin sonunuz ne zaman gelecek acaba merakla bekliyorum. Gittiğiniz gün keyif purosu içeceğim!!

    Cevapla
  15. 3 yıl önce

    Haha ne oldu umidiniz mi var dı arkadaşlar ? Sanki yıllardır bu olaylar olmuyor yıllardır ayni terhane dönmüyor. Olay belli teknik karınca olsun ama it gibi davranalım bi kemiğe eyvallah desin. Çaycı ya sandivic dagitan vasifsizlara tomarla para versin zam yapsın. Haktır bizlere bu az bile. Degerimizi bilmedigimiz sürece isimizin ehemmiyetini kavrayamadığımız sürece bu boyle devam eder. Sen sagdan soldan marangozu mobilyaciyi esnafı bileklik satanı teknisyen yaparsan ne is saygısı ne ehemmiyeti kalır. Bkz hat bakım da bulacağınız defect uçağı yatırır hele o ucak amerika uçuşları ise. Hat bakım sizin degeriniz f/o dan da üstte kendinize gelin gerekeni yapın. Tepki olmazsa; kim olursa olsun yukarıda ki bize başıñı verir. Bu arada Ahl de mavi liste bir sey yapamaz yunusun adamı derken küfür edenler ne oldu yuzlerine tükürecek misiniz onların. Saygılar

    Cevapla
  16. 3 yıl önce

    Şubattaki ikramiyeden sonra sendikayı düşüreceksin bir daha da böyle adamlarla uğramamış olacaksın en azından o paraları bu haramzadelere yedirmemiş olacaksiniz tek yapılması ve öncelikli yapılması gereken bu ama balık hafızalı olmayıp bu kez yapılanları unutmamak burada suclanacak taraf şirket değil basiretsiz sendikadir kimse buna başka kılıf giydirmeye çalışmasın. Kişi başı 500tl parayı bu haramzade sendikaya yedirmeyelim ancak içimiz o şekilde soğur.

    Cevapla
  17. 3 yıl önce

    kazanan çelik-işaidat x 1.75 = e bayaa iyi para. haraç mı desek

    Cevapla
  18. 3 yıl önce

    Yunus değirmenci ön kapıdan çıkıp arka kapıdan girerek imzalamış sözleşmeyi alır kendine bir Mercedes S600 artık. Burada emek veren tüm teknisyen sendika temsilcilerine teşekkürler sizlik birşey yok canınızı sıkmayın. SİZE DÜŞEN ŞİMDİ YUNUSU SENDİKA BAŞKANLIĞINA SEÇTİRMEMEKTİR. SİZDEN İSTEĞİMİZ BUDUR SAYIN TEKNİK DELEGELER.

    Cevapla
  19. 3 yıl önce

    Tahsin ve Okan Ödemiş bey sizler oraya bizlerin desteğini alarak geldiniz,bizler de sizlere güvenerek sarı marı ama adamlar düz siyah adamlar dedik,bu bizlerin son yanılgısıdır.Demekki keramet sendikadan adım atmaktaymış yarın gelsene o megafonunla Saw’da bir daha görüşelim bir de gelecek ayın enflasyonunu tahmin edip zam gibi göstermeleri yok mu sonuç olarak da %104’e tekabül ediyor demeleri 2 gün önce kendi ağzınızla %60 iş yükünü teknik destek personeli yapıyor deyip 10 bin TL üzerinden hesap yaptınız TAHSİN Bey 1 ay önceye kadar megafonun yokken teknik destek personeliydin kaç ayda 10 bin TL alıyorsun ? Ya da kaç teknik destek personelini toplarsak 10 bin TL alıyor yazıklar olsun duygusu sömürüsü yaparak kusursuz bürokrasi yürüttünüz biraz da demagoji tam sendikacı oldunuz tebrikler.

    Cevapla
  20. 3 yıl önce

    Kart basarken esofmanli bir sendikacı abimiz dedi ki bilerek uzatıyoruz ao’yu bekliyoruz daha az olmasını istemiyoruz. Arkadaşlar hic beklemediğiniz paralar yatıcak herkes rahat olacak. Ne 10bini imza parasi, cok cok yuksek paralar alicaksiniz, farkiniz verilecek, imza parasi verilecek, kesilenlerin iadesi için çalışıyoruz. Tipe bakinca zaten tiyatrocu olduğu belli oluyordu. Yemedik tabi o gunden belliydi bugünler, gecen sawdaki yuzde 30 girdi naptiniz sahada diyen de ayni profil, arkadaşım sen sirkete bildirilmemis bir şekilde grev is birakma yaparsan hicbir savunman yok yasal olarak, direk işten atılırsın. Bunu bilmeyerek millete kabarıyorsun ama yemezler. Bugün boyunuzun ölçüsünü aldınız. Arada olan teknisyenlere oldu. Dostlarımıza da ders olsun herkes profesyonel olsun.

    Cevapla
  21. 3 yıl önce

    Bunca insanın hayallerini kabartıp kabartıp insanları umutlandırdınız. Kimsenin şu şirkete zaten gram inancı yokken siz bir de “greve gideceğiz” diye insanları gazlıyordunuz. Yazık oldu geriye dönük 6 ayımıza, çoluğumuzun çocuğumuzun rızkı sizin sayenizde yine elimizden alındı. Biraz utanmanız varsa ceplerinize indirdiğiniz o sendika aidatlarının miktarını indirirsiniz ama bu saatten sonra yüzünüz kızarır mı hiç bilemiyorum.

    Cevapla
  22. 3 yıl önce

    Gördüm gördümde senden sarısını görmedim. Şirketin vermiş olduğu hakkı kendinize mal edip mail atmaya utanmıyor musunuz? Sandık istiyoruz!!!!!!! Sizin gibi çakallar ancak kaçak dövüşür işte böyle ama sizinle hesaplaşacağımız günlerde gelecek vesselam…

    Cevapla
  23. 3 yıl önce

    Evet oyala oyala 6 ay geçir.sonra o 6 ayında farkını alama diyecek bir şey yok.bundan sonra o onurlu ve savaşçı teknisyenleri göreceğiz bakalım.yorumlarda buram buram ateş olup yağan ceval teknisyenleri.sendikadan istifa etmiyorlarsa hala kimse hırs yapmasın yalağa ne kadar ot koyarlarsa onla idare edin.

    Cevapla
  24. 3 yıl önce

    Avrupa Havacılık şubeBarbaros Hayrettinpaşa Mah. 1994 Sok. No:2 Kat:2 D:16 Esenyurt/İSTANBULAnadolu Havacılık ŞubeZümrütevler Mah. Şebboy Sok. No: 1 K: 3 D: 5/6 Maltepe/İstanbulArkadaşlar ciddi ciddi gidelim boşsa boş maksat tepki koymak maksat bu sefer susmamak kabullenmemek. Bir insan bu kadar enayi yerine konamaz ya. O kadar insan borç batağında sırf gelecek toplu parayı bekliyordu biraz nefes almak için şu yasananlara bak ya ne hale geldik

    Cevapla
  25. 3 yıl önce

    Muz aş başka bir şey değil buraya kurumsal şirket bayrak taşıyıcı diyenin

    Cevapla
  26. Şimdi insan kaynakları anlaşma yapıldı diye mail attı, hani bize sorma işi ne oldu, imzayı atıp sonra sorunca bize sormuş olmuyorsunuz, İlave olarak sözlelmede olan diğer maddeler ne oldu onları kabul ettilermi? O maddeler yoksa cevabım Hayır, ama tabi imzayı atmışsınız yine bize bişey kalmamış.

    Cevapla
  27. 3 yıl önce

    Bu kadar vasıfsızlık ancak sizlere yakışırdı.Mailinizin 26 dakika ardından işveren imzalandı diye mail atıyor.Buradaki acemiliğinizin ve sözde şeffaflığınızın karşılığını almayacaksınız mı sandınız? Her TİS’de sadece hakkımız olanı almak için görevlendirildiğinizi ve hepsinde bizi bu şekilde yüzüstü bıraktığınızı hiçbir arkadaşım unutmayacak.Bu kadar saçmalığın sonunda yapacağınız hiçbir açıklama sizi kurtaramaz.Keser döner sap döner…

    Cevapla
  28. 2023 te görüşecekmiş :) öyle birşey olursa dağ kadrosunu doldururlar yerinize merak etmeyin ;) he birde yüzde 10 dan fazla para vermiyor belediyelerinde malum kesim :) 2 ay önce yüzde 60 a kimse inanmazdı şimdi burun kıvırılıyor. Vay beeee

    Cevapla
  29. 3 yıl önce

    Bu nasil bir ahlaksizliktir yaaa? AO ile ayni sartlari bile teklif etmiyorlar.6 aydir rezil bir sekilde oyaladilar sirf AO nun anlasmasi tamamlansin diye. 6 aydir oyalamalari yetmiyor gibi 6 ayimizi hiç ediyorlar. Hem de ilave 6 aylik anlasma ile 1 seneyi yiyorlar. Hani yonetim teknigin fedakarliginin farkindaydi? Hani yonetim bunu bos gecmeyecekti? Hani her sey gonlümüzce olacakti? Yoneticilerimiz resmen aklimizla alay etmisler. Birak fedakarligin karsiligini, diger arkadaslarimizla ayni sartlari bile sunmuyorlar. Hepinize yaziklar olsun.

    Cevapla
  30. 3 yıl önce

    Şimdi insan kaynakları anlaşma yapıldı diye mail attı, hani bize sorma işi ne oldu, imzayı atıp sonra sorunca bize sormuş olmuyorsunuz, İlave olarak sözlelmede olan diğer maddeler ne oldu onları kabul ettilermi? O maddeler yoksa cevabım Hayır, ama tabi imzayı atmışsınız yine bize bişey kalmamış.

    Cevapla
  31. 3 yıl önce

    Yeşil delegeyim yavuza laf edenler yavuz bunun 10 da 1 ini yapmadı rezil ettiniz bizide kendinizide

    Cevapla
  32. 3 yıl önce

    Özçelik iş sen bittin artık buna kuşun olmasın. O kadar utanmaz bir sendikasın ki numaradan millete fikirlerini sorucaz diye anket yapıyoruz diye mail attin binlerce çalışanın aklıyla utanmadan sıkılmadan dalga geçtiniz ve peşine şirket size oyle bir gol attı ki tüm kepazelikleriniz ortaya çıktı!!!! O megafonla bağıranlar o hangarlara o ortamlara bir daha nasıl adım atacaksınız? Delegeler arkadaşlarınızın yüzüne nasıl bakacaksınız? Zaten su dk istifa etmezseniz karakterinizden şüphe ederim… Utanmanız sıkılmanız varsa anın da istifa edersiniz ve tüm personel sendikadan istifa edip dayanısma aidatına gecer!

    Cevapla
  33. 3 yıl önce

    Özçelik iş sen bittin artık buna kuşun olmasın. O kadar utanmaz bir sendikasın ki numaradan millete fikirlerini sorucaz diye anket yapıyoruz diye mail attin binlerce çalışanın aklıyla utanmadan sıkılmadan dalga geçtiniz ve peşine şirket size oyle bir gol attı ki tüm kepazelikleriniz ortaya çıktı!!!! O megafonla bağıranlar o hangarlara o ortamlara bir daha nasıl adım atacaksınız? Delegeler arkadaşlarınızın yüzüne nasıl bakacaksınız? Zaten su dk istifa etmezseniz karakterinizden şüphe ederim… Utanmanız sıkılmanız varsa anın da istifa edersiniz ve tüm personel sensikadan istifa edip dayanısma aidatına gecer!

    Cevapla
  34. 3 yıl önce

    Beyler anlaşma sağlanmış bile işveren mail attı . Çelik iş yine bizi oyuna getirdi .

    Cevapla
  35. 3 yıl önce

    Dönüşlere gerek kalmamış anlaşılan..

    Cevapla
  36. 3 yıl önce

    Ne anketi şirket hayırlı olsun die mail attı yazıklar olsun size sendika mücadele veriyormuş yazıklar olsun çelik çokmak senide bizi bu duruma düşüren yöneticilerede lanet olsun

    Cevapla
  37. 3 yıl önce

    Bize gönderilen mailde çok kısa ve net dönüş beklediğinizi yazmışsınız.Şimdi biz sizden bir mail bekliyoruz uzun uzun..

    Cevapla
  38. 3 yıl önce

    Bu nasil bir oyundur. Sefa hocam sirket mail atmıs anlaşmıslar.Nasıl bir tongaya getirildik.Sendika oylamaya sunuyor.Sirket anlastık bile diyor.

    Cevapla
  39. 3 yıl önce

    Çoluğumun çocuğumun hakkına girenler başta yönetim kurulumuz sendika merkez yonetimi ve şubedeki çalışanlar olmak üzere, bu tis de emeği geçen herkese hakkim haram olsun. Çocuklarınızdan çıksın inşallah demeyecek kadar hala daha nefsimi tutyorum ama inşallah dünya üzerinde gün yüzü güzel gün göremezsiniz. Çocuklarınızın mutluluğunu insallah yatalak ve konuşamayacak şekilde izlersiniz.

    Cevapla
  40. 3 yıl önce

    Bir taraf anket diğer taraf imzalandı diyor işin tuhafı ankete sunulan da imzalanan da sadece paradan ibaret acaba para dışında neleri kaybettik bunu da öğrenelim çıkta açıklama yap

    Cevapla
  41. 3 yıl önce

    Yahu imzalandı sözleşme bu nasıl bir aldatmaca.. ne anketi ne grev oylaması yapılamaz iş bitti

    Cevapla
  42. 3 yıl önce

    Danışıklı dövüşünüz de tutmadı istatistik yoksunu teklif kabul etme mail planınızda işlemedi.Hangi yüzle kimi nasıl tutacaksınız şimdi.

    Cevapla
  43. 3 yıl önce

    Ankete hızlıdan cevap atanları bir bir fişleyecekler. Ohh ne ala memleket. Sefa abi ve değerli editörler, küfürlü bir şey yazsam yayımlamazsınız biliyorum ama en azından bunu yayınlayın.KÜFÜR!!! KÜFÜR!!! KÜFÜR!!! KÜFÜR!!! KÜFÜR!!! KÜFÜR!!! KÜFÜR!!! KÜFÜR!!! KÜFÜR!!! KÜFÜR!!! KÜFÜR!!! KÜFÜR!!! KÜFÜR!!! KÜFÜR!!! KÜFÜR!!! KÜFÜR!!! KÜFÜR!!! KÜFÜR!!! KÜFÜR!!! KÜFÜR!!! KÜFÜR!!! KÜFÜR!!!

    Cevapla
  44. 2023 te ankete cevabı vereceğiz, doğrumu arkadaşlar?

    Cevapla
  45. 3 yıl önce

    İk anlaştık diye mail atti bile, nasıl bir anket oldu buu?? Allah ıslah etsin bunları

    Cevapla
  46. 3 yıl önce

    THY personelinden ne eksigimiz var da onlarin yuzde 60 ini temmzudan bizimkini ocaktan baslatiyorsunuz?Tamam üvey evladizda bu kadarda göstere göstere terbiyesizlik yapilmaz.

    Cevapla
  47. Lan daha haberi okumadan anket yazısını görmeden anlaştılar

    Cevapla
  48. 3 yıl önce

    Burnundan kıl aldırmaz maşallah

    Cevapla
  49. 3 yıl önce

    Neler dönüyor orada? Şirket ” Karar verilmiştir.” diye mail atıyor. Bu nasıl bir oyunun içine soktunuz biz çalışanları?

    Cevapla
  50. 3 yıl önce

    Yazıklar olsun. Zalim yine kazandı.

    Cevapla
  51. 3 yıl önce

    Anket maili ile IK onay maili arasında 20 dkka var. Yapacağınız işishjdjfjfjjfnjf

    Cevapla
  52. 3 yıl önce

    Bu mail ile bizlere aba altından sopa gösterdiler. Yüksek hakem e gittiği takdirde sadece enflasyon gelme olasılığı yüksek ihtimal. Ya kabul edin yada bunuda unutun dediler. Mecbur bırakıldık yine. Başka bir sözleşmede başka bir sendika ile görüşmek dileği ile….

    Cevapla
  53. 3 yıl önce

    megafonla SAW da A b c d planimiz var diyen vatandas bi aciklama yaparmisin neymis bu alfabe gibi planlar. binlerce kisi merak ediyoruz.

    Cevapla
  54. 3 yıl önce

    İşten cıkartılacaklar listesine girmek için mail atın demiş sendika :) görünen şartlara göre Millet bunu zoraki kabul edecek. Akabinde 09.02.2022 itibariyle GÜLE GÜLE ÇELİKİŞ!!! YETKİN DÜŞER İŞ BİTER. %3 HARAC VERMEYECEĞİM!

    Cevapla
  55. Anlaşmaya varıldı diye mail geldi bile ne güzel anketti o öyle

    Cevapla
  56. 3 yıl önce

    Tam bir sarıııı sendika olduğunuzu belli ettiniz getirin o zaman kapalı sandıkları oylayalım kimsede zan altında kalmasın

    Cevapla
  57. 3 yıl önce

    yatacak yeriniz yok hiç birinizin hakkımız haram zıkkım olsun her yerinizden çıksın

    Cevapla
  58. 3 yıl önce

    Helal olsun. Hakikaten sendika ARKAMIZDAYMIŞ !

    Cevapla
  59. Burada bir seçenek sunulduğunu düşünmüyorum aksine mail üzerinden yapılacak anket ile herkesi kabule zorluyorlar… Bravo sendika bravo.

    Cevapla