Özçelik İş Sendikasından Ek Zam Talebi

Özçelik İş

Özçelik İş Sendikası geçtiğimiz hafta işveren vekilleriyle yaptığı görüşmelerde, mevcut enflasyon koşullarında son altı aylık zam oranlarının en az asgari ücrete ve kamu çalışanlarına yapılan iyileştirmeler göz önünde bulundurularak yeniden revize edilmesi yönünde ki talepleri iletildi.

Özçelik İş Sendikası tarafından yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi;

DEĞERLİ ÜYELERİMİZ; 

Ülkemizdeki enflasyon ve hayat pahalılığının geçim koşullarımız üzerindeki etkilerini en aza indirmek adına, yürütmüş olduğumuz çalışmaları hızla sürdürüyoruz.

Sizlerden almış olduğumuz talep ve beklentiler ışığında işveren vekillerimizle bir dizi görüşmeler yaparak, siz değerli üyelerimiz lehine düzenlemelerin hayata geçirilmesi için girişimlerde bulunmaya devam ediyoruz.

Bu kapsamda geçtiğimiz hafta işveren vekillerimizle yaptığımız görüşmelerde, mevcut enflasyon koşullarında son altı aylık zam oranlarımızın en az asgari ücrete ve kamu çalışanlarına yapılan iyileştirmeler göz önünde bulundurularak yeniden revize edilmesi yönünde talebimizi ilettik.

Özellikle düşük ücretli iş gruplarımızla asgari ücret arasındaki fark dengesinin korunması ve bu üyelerimizin ücretlerinin iyileştirilmesi hususundaki hassasiyetimizi güçlü biçimde dile getirdik.

Ayrıca Eğitmenlerimizin ders saati ücretlerinin iyileştirilmesi, İş sağlığı güvenliği uzmanlarının iş grubunun tadilini, Baş teknisyenlik tazminatının revize edilmesi, mevcut iş gruplarının tadilini, Yetkili Teknisyenlerin yetkilendirme sorunları ile Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünün yapmış olduğu yeni yönetmeliğin neden olduğu sorunlar ve çözümlerine ilişkin önerilerimizi ve sendikamızın kararlı iradesini beyan ettik.

Süreci yakinen takip ederek gelişmelerden siz değerli üyelerimizi haberdar etmeye devam edeceğiz.

Saygılarımızla

Exit mobile version