featured

Özçelik İş Anadolu Havacılık Şube Başkanlığına Okan Ödemiş Seçildi.

Özçelik İş Sendikası İstanbul Anadolu havacılık şube seçimi sona erdi, Resmi olmayan sonuçlara göre; şube başkanlığına yeşil listenin adayı Okan Ödemiş 83 oyla seçildi. Beyaz listenin başkan adayı olan Mehmet Serhat Ünal ise 42 oy aldı. Bağımsız listeden aday olan İsmail Ercan ise 2 oy aldı.  128 delegenin katıldığı seçimde Yeşil listeden oluşan Yönetim Denetim ve disiplin kurullarıyla birlikte ayrıca 24 üst kurul delegesi belirlendi.

Hayırlı Olsun…

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

34 Yorum

  1. 3 yıl önce

    Fero’nun şube seçimlerindeki can hıraç gayretiyle sözleşme masasındaki performansını görseniz gece ile gündüz arasındaki farkı çok net anlarsınız.Ya Ozzi’nin ortaya karışık girişlerini sahadaki abi kimdi acaba derrdiniz.Genel merkeze ve genel başkana yakın isimleri sahada afişe ettirmiş sandığa gömeceğiz diye naralar atmış bu isim genel merkezin Fero sunun peşinden bir an olsun ayrılmıyor gölge gibi takip ediyor.Hele Anadolu şubesinin kongresinde genel başkan Değirmenci ye yakın olabilmek için kaç koltuk değiştirdiğini görseniz neyse

    Cevapla
  2. 3 yıl önce

    QM mührümü evde kaybettim bulamıyorum bu saatten sonra net 50 liraya sorumluluk almıyorum kendi adıma,elimizi taşın altına koya koya o elimizle mühür tutamayacak hale geldik ben gibi diğer tüm QM arkadaşlara da sesleniyorum 50 lira nete sorumluluk almayın baksınlar bakalım dış kapının dış mandalı teknik destek olmayınca işler aksayacak mı.

    Cevapla
  3. 3 yıl önce

    Yahu beğenmesekte çıkıp Nusreti, İsmaili Yavuz Ekincioğlusu Genel merkezin yüzüne verdi veriştirdi. Allah aşkına biri bana söylesin bu Okanla Halim eski yönetim yönetim diye baştemsilcisi olduğu geçmişine çamur atmak dışında ne söyledi. Bizi genlegede protokolde harcadnız. Tis masasında A.O ya ezdirdiniz mi dediler..eee tasması genel merkezde olanın tek söylemi bu kadar olur. Anca onlarında istemediği adamaları konuşursunuz. Ferhan abiniz belliki sizi iyi tembihlemiş

    Cevapla
  4. 3 yıl önce

    Yeni yönetime görevinde başarılar dilerim. Merak ettiğim bir kaç soru var. Hepimizin sorunları ve problemleri belli. Yeni yönetim Tis den istediklerini alamadığı taktirde, arkadaşlar biz elimizden geleni yaptık ama genel merkez bizden habersiz imzaladı gibi bir saçmalığın arkasına sığınacak mı. Yoksa böyle birşey olduğunda tüm Teknik Aş yi örgütleyip mevcut sendikadan istifa ettirerek tepki verecek mi. Sessiz eylemler planlayıp yemek paydoslarinda, iş çıkışlarında eylemler yapacak mı. Öyle Tis imzalandı biz birşey yapamadık gibi bahanelerle bize gelmeyin sonra. Eğer istediklerinizi alamıyorsanız orada oturmanın hakkını vereceksiniz. Istediklerimizi alana kadar eylem yapmaya hazır mısınız? Gerekirse toplu istifaya çağıracak mısınız. Bir kişiyi dahi atsalar sonuna kadar gidecek misiniz? Yoksa Yavuz abiniz gibi buradaki görevinizi tamamlayıp başka sendikalarda emek sömürmeye mi gideceksiniz. Göreceğiz bakalım. Öyle ben göreve talibim beni seçin demekle olmuyor. Sonra kaçmayın Yavuz abiniz gibi. Yavuz abiniz de bundan önceki dönemler ben yoktum ama haklarımızı alacağız diye delikanlılık yapardı. Gördük ne kadar delikanlı. Yunus abinizde zamanında 10.0 ı bu işverene yedirecegiz derdi. Sahi ne oldu o iş, sorabildinizmi Yunus abinize. Hadi meydan sizin. Görelim bakalım cüssenizi.

    Cevapla
  5. 3 yıl önce

    Yeni yönetime görevinde başarılar dilerim. Merak ettiğim bir kaç soru var. Hepimizin sorunları ve problemleri belli. Yeni yönetim Tis den istediklerini alamadığı taktirde, arkadaşlar biz elimizden geleni yaptık ama genel merkez bizden habersiz imzaladı gibi bir saçmalığın arkasına sığınacak mı. Yoksa böyle birşey olduğunda tüm Teknik Aş yi örgütleyip mevcut sendikadan istifa ettirerek tepki verecek mi. Sessiz eylemler planlayıp yemek paydoslarinda, iş çıkışlarında eylemler yapacak mı. Öyle Tis imzalandı biz birşey yapamadık gibi bahanelerle bize gelmeyin sonra. Eğer istediklerinizi alamıyorsanız orada oturmanın hakkını vereceksiniz. Istediklerimizi alana kadar eylem yapmaya hazır mısınız? Gerekirse toplu istifaya çağıracak mısınız. Bir kişiyi dahi atsalar sonuna kadar gidecek misiniz? Yoksa Yavuz abiniz gibi buradaki görevinizi tamamlayıp başka sendikalarda emek sömürmeye mi gideceksiniz. Göreceğiz bakalım. Öyle ben göreve talibim beni seçin demekle olmuyor. Sonra kaçmayın Yavuz abiniz gibi. Yavuz abiniz de bundan önceki dönemler ben yoktum ama haklarımızı alacağız diye delikanlılık yapardı. Gördük ne kadar delikanlı. Yunus abinizde zamanında 10.0 ı bu işverene yedirecegiz derdi. Sahi ne oldu o iş, sorabildinizmi Yunus abinizde. Hadi meydan sizin. Görelim bakalım cüssenizi

    Cevapla
  6. 3 yıl önce

    Yeni yönetime görevinde başarılar dilerim. Merak ettiğim bir kaç soru var. Hepimizin sorunları ve problemleri belli. Yeni yönetim Tis den istediklerini alamadığı taktirde, arkadaşlar biz elimizden geleni yaptık ama genel merkez bizden habersiz imzaladı gibi bir saçmalığın arkasına sığınacak mı. Yoksa böyle birşey olduğunda tüm Teknik Aş yi örgütleyip mevcut sendikadan istifa ettirerek tepki verecek mi. Sessiz eylemler planlayıp yemek paydoslarinda, iş çıkışlarında eylemler yapacak mı. Öyle Tis imzalandı biz birşey yapamadık gibi bahanelerle bize gelmeyin sonra. Eğer istediklerinizi alamıyorsanız orada oturmanın hakkını vereceksiniz. Istediklerimizi alana kadar eylem yapmaya hazır mısınız? Gerekirse toplu istifaya çağıracak mısınız. Bir kişiyi dahi atsalar sonuna kadar gidecek misiniz? Yoksa Yavuz abiniz gibi buradaki görevinizi tamamlayıp başka sendikalarda emek sömürmeye mi gideceksiniz. Göreceğiz bakalım. Öyle ben göreve talibim beni seçin demekle olmuyor. Sonra kaçmayın Yavuz abiniz gibi. Yavuz abiniz de bundan önceki dönemler ben yoktum ama haklarımızı alacağız diye delikanlılık yapardı. Gördük ne kadar delikanlı. Yunus abinizde zamanında 10.0 ı bu işverene yedirecegiz derdi. Sahi ne oldu o iş, sorabildinizmi Yunus abinizde. Hadi meydan sizin. Görelim bakalım cüssenizi.

    Cevapla
  7. 3 yıl önce

    Kardeşim herkes herşeyin farkında, Halim ferhanla aylar öncesinde herkesten gizli gizli defalarca görüştü, birlikte liste yapıp tasoyla sahaya sürdü. Bütün başarısızlığın nedenin Yunus Değirmenci olduğunu anlatarak vasıfsızılığını örttü. Buna kanan çocuklardan 2 düşük maaşlı komponnetçi bulup delege dHa seçilemeyen adamı süsleyip pullayıp başkan seçtirdi. Çok iyi sadaka toplayıp yardım yapıyormuş diye reklamını yaptılar. İşverenede el açıp dilenecekleri mi görücez. Cslik ve başteknisyen maaşının altına düşer diye Halim kaçmasaydı onu başkan yapacaklardı. Yeşile inan kanan arkadaşların bunu bilmeye hakkı var. Beyaz listedeki Serhat Yunus Değerimenci ve Ferhanla ters düştüğü onların istediği gibi harket etmediği için önce Yavuz dan sonra Ankaradakilerden çizik yedi. Tek başına Erkutla savaştı. Ferhanında tek derdi 2022 deki genel merkez seçimi Yunusa tepkileri kendine like olarak toplayıp bi 4 sene daha isimini yazdırdığı gömleklerden giyip, 60 binlira maaşla Audiye binmek istiyor. Okanda Halimde tasoda nasıl bir sazan sarmalına düştüğünü anlaması baya zaman alır. Onlar küçük dünyalarında büyük devimler hayal ederken tencerelerdeki kıyamet onlarıda abileriyle ağa babaların o çukura gömecek

    Cevapla
  8. 3 yıl önce

    Tahsin kardeşime güveniyorum . Teknik destek olarak arkasındayız . Mühür bırakırız diyordun bırakmaya hazırız Tahsin kardeş

    Cevapla
  9. Öz Çelik İş denen mafyatik yapının sonu geldi. Geliyor gelmekte olan. Teknik İşçisi DİSK diyor BİRLEŞİK METAL İŞ diyor.

    Cevapla
  10. 3 yıl önce

    Degisim Okanla basladi!!! Eski haramzadelerin kan emicilerin kurdugu kirli duzen yok artik.Pandemide bile bazilari gibi evden degil sahada calisan TEKNİSYENLER olarak umutla HAK ETTİĞİMİZ guzel gunlerin gelmesini bekliyoruz.

    Cevapla
  11. 3 yıl önce

    Başkanı tebrik eder bu güzel heyecanın ekibin başarılı olmasını ve biz çalışanlar için güzel adımlar atmasını umuyorum Allah yardımcınız olsun.

    Cevapla
  12. 3 yıl önce

    Yeşil listeyi tebrik eder başarılar dilerim hakkımızda hayırlısı olsun.Teknik deki arkadaşlara diyeceğim tek şey şu genel merkeze,haksızlıklarına,yanlışlarına tek laf edemedi yeşil liste ekibi.Şubenin yapamadıklarını söylediler doğru evet ama genel merkezin yaptıklarınıda yavuzu nasıl ödüllendirdiklerini bir pazar sabahı imzalanan tisleride dile getirseydiniz bari.Neyse secilmeniz güzel oldu bu alkışa bu çoşkuya bakılırsa yanılan bizler olabiliriz.10.0,teknik destek,genelge mahkemenin uygulanmaması aidat konusında merkezin yüksek oranda hataları var şuan sözde sizin meydanda bizde destekciniz genel merkezde ankarada güzel haberlerinizi bekliyoruz yazdığım konularla alakalı.Biz hatanın başını genel merkezi en büyük eleştiri ile söylenebilecek ne varsa söyleyerek sözle dile getirdik farkındalığı güçlü bir şekilde ortaya koyduk.Teknisyene nasıl davranıldı ise öle davrandık.Şimdi sözde sizde yetkide sizde sorunlarda yukarda çözün 50 kişi bir salon teknisyen değil tüm teknisyenler ayakta alkışlasın hakkınızdır.

    Cevapla
  13. 3 yıl önce

    Belki cocugu ilham vermiştir.Ama ögrenmek istersen orda olman lazımdı.keşke olsaydın..ama yinede sorun degil numarası vereyim ara sor isterse

    Cevapla
  14. 3 yıl önce

    Sen kimsin de merhamet etmiyorsun terbiyesiz. Karşısına çıkmaya yüreğinin yetmeyeceği adama buradan klavye delikanlılığı yapıyorsun. Zavallı seni.

    Cevapla
  15. 3 yıl önce

    Biz çalışanlar olarak istediğiniz desteği verdik. Şimdi top sizde arkadaşlar. Bundan böyle ne bahane üretecek zaman, ne de bahane dinleyecek sabır kalmadı bizlerde. İster canla başla çalışıp şeffaf bir şekilde bu işi yapın gelin gonullerimize dualarimiza girin, isterseniz de anıları ile anilmayanlar gibi olun. Bakın makam mevki ellerinden gitti ama binlerce kişi hâlâ küfrediyor beddua ediyor bazılarının arkasından. Aman diyeyim çalışanın son umudunu da yerle bir etmeyin. Gazaniz mübarek olsun diyoruz.

    Cevapla
  16. 3 yıl önce

    Ankara’nın adamları. Yunusa karşı gıbı görünüp sıyaset yaptınız arka kapıda bırlestınız organize ıslerınız devem ediyor yıne kandırılan teknık size olmaz keklık.

    Cevapla
  17. 3 yıl önce

    Genel merkeze tek bir kelime dahi söylemeden 20 dk ya yakın konuşan yeni başkana temsilcisi olduğu emekçilerin hakkını savunurken sonsuz başarılar diliyorum.

    Cevapla
  18. 3 yıl önce

    Birakin kardesim evcilik oynamayi, enflasyon ucmus gidiyor, dolar ucmus gidiyor, herseye zam gelmis siz daha eski maasimizi alamamisiniz kendinizce baskan falan secip oyunlar oynuonuz.Sirket sizi adam yerine bile koymuyo, kalkmis baskan olmus Haber olmus.Hepinizi tarihe gomucez bekleyin 1 sene daha, biraz karakterli olun zamani geldiginde insan icine cikacak yuzunuz olsun.Gormeyelim sizi hangarlarda zaten paranizi oduyoruz colugunuz cocugunuzdan ciksin, gelmeyin gozumuz o meymenetsiz suratinizi gormesin yeter.Sirketle bir olup turkiyenin en buyuk kurumunu nefret edilen disarda nefret ile bahsedilen herkesin esine dostuna evladini uzak tut bu sirketten diyecek hale getirdiniz.Olm azcik akillanin lan olum var nasil vereceksiniz kul hakkini… Size aciyorum varya haliniz gercekten icler acisi nasil vereceksiniz bu kadar insanin hesabini.

    Cevapla
  19. Arkadaşlar hep birlikte yeni yönetime destek olalım köstek olmayalım.Başka sendikada geçiş için konuşulup destek oluruz.benzer zaman söylüyorum A.O gibi olsun hem hava iş,hem hava sen gibi

    Cevapla
  20. 3 yıl önce

    Konuşmanda özellikle bizim canımız ciğerimiz Şentürk Çavuş ve Tuğrul Tuna Beken kardeşlerimizi andığın için ayrıca teşekkür etmek istiyorum Okan Başkan.

    Cevapla
  21. 3 yıl önce

    Hayırlı olsun. Okanı tebrik ediyorum. Kendi ekibine ek diger ekiptende oy alarak üstünlük ile kazanmış. İnşallah hepimiz için hayırlı olur.Tabi burda bu oluşumu enerjiyi başlatan Halim, Yasin (Gardaşım) Tahsini ayreten tebrik ediyorum.

    Cevapla
  22. 3 yıl önce

    Çekirdekci bak! biz metalci değiliz onu bir benimseyip beyin hücrelerine yaz . Ordan oraya bizi transfer ediyorsun bi dur ya. Sen nerden çıktın sürpriz yumurta gibi. Yok ona merhamet etmeyeceğiz falan hayırdır?Sen git kendi kendi çöplüğünde oyna.Ulan senden iki çay istesek onu bile getiremezsin sendika getirecekmiş.Ulen millet deliye hasret biz akilliya…

    Cevapla
  23. 3 yıl önce

    Peki neden nefret ediyorsun açıklarsan bizde yanlış yaptığımız şeyleri düzeltelim. Hatta müsait biz zamanda sendikaya veya şirketteki delege temsilci veya yeni görev alan arkadaşlarımıza da iletebilirsin hatalarımızı. Bundan sevinç duyarız. Artık yeşil beyaz gibi listeler yok hepimiz bir olucaz. Hepimiz kazanacağız inşallah

    Cevapla
  24. 3 yıl önce

    Hayırlısı olsun bakalım, yeni ekibin zamanla icraatlarını göreceğiz.

    Cevapla
  25. 3 yıl önce

    Daha iyisini yapamayanlar çamura başlamadan yeni başkana ve rkibine canı gönülden başarılar dilerim.

    Cevapla
  26. Ne Hakan’a ne Okan’a merhamet etmeyeceğiz. Kim Teknik İşçisinin ekmeğine kan doğramışsa, kim işçiden alıp saltanat sürmüşse hesabını soracağız. Bu alçakları sileceğiz. Az kaldı…

    Cevapla
  27. 3 yıl önce

    Ulan delege bile seçilememiş bir adamı Ferhanın emriyle başımıza başkan seçtirdiniz. Halimcan şimdi bahneniz kalmadı, tis görelim bakalım etrafından ayrılmadığınız Ferhan abinizle performansınızı.

    Cevapla
  28. 3 yıl önce

    İsmail Ercan’da bulunan yaşama sevincinden istiyorum. Adam kendisi hariç 1 kişi oy vermiş, aday olmuş, helal olsun. Takdir ettim.

    Cevapla
  29. Birleşik Metal İş gelecek kardeşlerim. Sileceğiz bu haramzadeleri. Az kaldı..

    Cevapla
  30. 3 yıl önce

    Anlamadığım birşey var heryerde yöneticilik yptim diyisun applede surda burda peki haboma neden girdin okan kardeş

    Cevapla
  31. Görünen o ki, beyaz delege arkadaşlardan da Okan kardeşimiz oy almış gözüküyor. Tebrik ederim, hepimiz için hayırlısı olsun.

    Cevapla
  32. 3 yıl önce

    Okan Ödemiş i tebrik ederiz

    Cevapla
  33. Hayırlısı olsun bakalım…

    Cevapla
  34. Personelin gözünde kocaman bir hiçsiniz hatta nefret odağısınız

    Cevapla